• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić rekao "da", Marković stiže

Trener Crvene zvezde izrazio je želju da Stiven Marković dođe i pomogne ekipi u takmičenjima za koje će moći da bude registrovan.

 Pešić rekao "da", Marković stiže Izvor: MONDO

Stiven Marković postaće igrač Crvene zvezde, iako neće imati pravo nastupa na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća, kao ni na preostale tri utakmice druge faze Evrokupa.

Poslije konsultacija koje je menadžment kluba obavio sa trenerom ekipe Svetislavom Pešićem, odlučeno je da sa australijskim bekom ipak bude potpisan ugovor.

Pešić je izrazio želju da Marković (24 godine, 190 centimetara) dođe i pomogne ekipi u takmičenjima za koje će moći da bude registrovan. To su NLB liga, Evrokup - u slučaju da se Zvezda plasira na Fajnal ejt - kao i Superliga Srbije.

Dolazak Stivena Markovića u Beograd predviđen je za utorak.

On je od 2005. do 2008. godine već nosio crveno-bijeli dres, osvojivši jedan trofej, Kup Radivoja Koraća 2006. Ljetos je iskoristio pravo da napusti Mali Kalemegdan, kao još nekoliko igrača kojima je klub dugovao novac.

Zvezda je prethodnih dana razmišljala o još nekim mogućim rješenjima za deficit na poziciji plejmejkera, a Marković se izdvojio kao najoptimalnije rješenje, s obzirom na to da je dobio raskid ugovora sa italijanskim Benetonom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC