• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojaković: Razmišljam o reprezentaciji

"Nisam bio u nacionalnom timu od 2003. godine, ali i dalje postoji mogućnost da ponovo obučem dres Srbije", izjavio je Peđa Stojaković.

 Stojaković: Razmišljam o reprezentaciji Izvor: MONDO

Predrag Stojković nije igrao za nacionalni tim gotovo šest godina, ali i dalje ne odbacuje mogućnost da bi mogao da bude u sastavu srpske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj u septembru.

On je u intervjuu za sajt španske ACB lige, između ostalog, izjavio da još uvijek nije u potpunosti "zatvorio vrata" reprezentaciji.

"I dalje razmišljam o reprezentaciji. Nisam bio u nacionalnom timu od Evropskog prvenstva u Švedskoj, 2003. godine, ali i dalje postoji mogućnost da ponovo obučem dres Srbije. Prvo moram da razgovaram sa selektorom o tome, pa ću onda donijeti konačnu odluku", izjavio je košarkaš Nju Orleansa, koji je uoči početka kvalifikacija za EP 2009. obavio kratak razgovor sa selektorom Dušanom Ivkovićem.

Stojaković, koji je rođen 1977. godine u Slavonskoj Požegi, dodao je i da ga veoma raduje to što su Srbi izborili plasman na Eurobasket u Poljskoj, budući da, prema njegovoj ocjeni "prethodnih nekoliko godina nisu igrali košarku", aludirajući na loše rezultate koje je reprezentacija bilježila na posljednjim takmičenjima.

Jedan od najboljih šutera NBA lige, pre Nju Orleansa igrao je za Indijanu, Sakramento, PAOK i mlađe kategorije Crvene zvezde.

On je bio član reprezentacije SR Jugoslavije, koja je na EP 2001. u Turskoj i SP 2002. u Indijanapolisu osvajala zlatne medalje, a poslije kraha na Evrobasketu 2003. godine u Švedskoj, nije se više odazivao na pozive selektora.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC