• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miličić: Čekam Real i Barsu

Prošlo je pet i po godina otkako je Darko Miličić iz Srbije otišao u NBA ligu,a postoji mogućnost i da se vrati u Evropu.

 Miličić: Čekam Real i Barsu  Izvor: MONDO

Sasvim dovoljno da svi shvate kako to nije bila dobra odluka, osim u finansijskom smislu.

"Nijedan klub u NBA ligi nije mi dao šansu da budem prva opcija u napadu. Naprotiv, poslije prve greške me šalju na klupu. Moj učinak se svodi na skokove i poene iz 'otpadaka'. Samo želim da mi neko omogući da budem od koristi timu", rekao je Miličić novinaru španskog Eurosporta, koji je u Los Anđelesu pravio reportažu o braći Gasol.

Potencijalni reprezentativac Srbije kaže da nije srećan ni u taboru Memfis Grizlisa i da bi po isteku ugovora sa njima, ljeta 2010. godine, rado prešao u Real ili Barselonu.

"I ranije sam rekao da ću ozbiljno razmotriti ponude iz Evrope ako ovde ne budem mogao da igram koliko smatram da zaslužujem. Volio bih da pređem u Real, Barselonu ili neki treći klub u kojem bih dobio šansu da igram i osvajam trofeje".

Španski novinar konstatovao je da je Miličić poslije utakmica prvi koji se presvuče u civilno odijelo i napušta svlačionicu. Nezadovoljstvo i potištenost na njegovom licu su očigledni.

"Ne znam zašto je tako. Odigram dobro par utakmica i odjednom mi 'isjeku' minutažu. Ali imam ugovor na još godinu dana i moram to da poštujem. Moram da dostignem formu koja je potrebna da bih više vremena provodio na terenu", zaključio je Darko Miličić.

Njegov saigrač Mark Gasol, iako debitant, nema namjeru da se vraća iz Amerike.

"Dolaskom ovde donio sam tešku odluku. Imao sam ponude Barselone, Đirone, Unikahe, ali htio sam da dođem ovde i da se odmjerim sa najboljima. Pošto sam vidio da mogu da igram, nema razloga da odlazim. Ostvario sam san".

Miličić je ove sezone odigrao 42 utakmice za Memfis, prosječno bilježivši 6,2 poena, 4,7 skokova i 0,9 blokada za 19,2 minuta.

Mlađi od braće Gasol igra 30,3 minuta po meču i postiže 11,1 poena uz 7,5 skokova, 1,8 asistencija i 1,1 blokadu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC