• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Još ćemo im smetati

"Atmosfera u Areni je bila predivna, a Beograd pokazao da je košarkaška prijestonica Evrope", rekao je trener crno-bijelih.

 Vujošević: Još ćemo im smetati Izvor: MONDO

Trener Partizana Duško Vujošević ocijenio je da je njegova ekipa na meču sa Panatinaikosom prevazišla "određeni strah" iz prvog poluvremena i u nastavku zasluženo stigla do pobjede (63:56).

Prema riječima Vujoševića, taj rezultat predstavlja ne samo trijumf crno-bijelih, već i košarke, za Beograd i Srbiju.

"Jako kvalitetna utakmica, prije svega u fazi odbrane. U prve dvije četvrtine smo imali određeni strah, vjerovatno zbog obaveze prema navijačima koji su ispunili Arenu. U nastavku smo to prevazišli i pokazali da možemo da odigramo i čvrsto i atraktivno", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

"Atmosfera je bila predivna, a Beograd pokazao da je košarkaška prijestonica Evrope", dodao je on.

Strateg crno-bijelih posebno se osvrnuo na pisanje španskih medija, koji su poslije poraza Unikahe u Beogradu špekulisali da će Panatinaikos, ako to bude potrebno, pustiti Partizan da pobijedi u meču 5. kola G grupe.

"Obje ekipe su igrale sa mnogo energije i željele su pobjedu. Međutim, bez obzira šta uradimo, postoje ljudi kojima naši rezultati smetaju. Mogu da obećam da će im u budućnosti smetati još više".

Kolo prije kraja je poznato da će protivnik Partizana u četvrtfinalu Evrolige biti aktuelni prvak Evrope, CSKA iz Moskve, kojem je Vujošević prepustio ulogu favorita.

"Ovi momci su dosadašnjim ponašanjem, igrom i rezultatima skinuli sa sebe sve obaveze. Još ne znamo u kojoj hali ćemo igrati protiv njih, tek treba da sjednemo i dobro razmislimo o tome".

Vujošević je dodao da povreda Milenka Tepića ne bi trebalo da bude ozbiljnije prirode.

"Prema prvim procjenama naših ljekara radi se o grču mišića, ali ostalo je da u petak obavi još neke preglede".

OBRADOVIĆ: Nikad gori napad



Trofejni trener Panatinaikosa Željko Obradović ocijenio je da je njegova ekipa izgubila prije svega zbog očajne igre u napadu.

"Počeli smo zaista dobro, ali kasnije nismo uspjeli da iskoristimo skoro nijedan kontranapad. Imali smo dosta otvorenih šuteva koje nismo ubacili, a i kriterijum suđenja u trećoj četvrtini apsolutno je bio neprimjeren Evroligi".

Obradović je čestitao Partizanu na pobjedi i plasmanu u četvrtfinale, kao i na sjajnoj atmosferi koju su njegovi navijači napravili u Areni.

"Drago mi je zbog ovog spektakla i što su navijači napunili Arenu. Čestitam Partizanu na pobjedi i na velikom uspjehu koji su napravili. Nama ostaje da pobjedom u posljednjem kolu nad Unikahom potvrdimo prvo mjesto", rekao je on.

Na utakmici u Areni oboren je rekord Evrolige - utakmicu je pratilo 22.567 ljudi.

Partizan u posljednjem kolu Top 16 faze gostuje u Rimu ekipi Lotomatike, dok Panatinaikos dočekuje Unikahu.

(Beta, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC