• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Đikanović: Nisam "Robin Hud"

Centar grčke Trikale Savo Đikanović doživio je nevjerovatnu neprijatnost zbog sličnosti sa tamošnjim "licem sa potjernice".

 Savo Đikanović: Nisam "Robin Hud"  Izvor: MONDO

Paleokostas, poznat po nadimku "grčki Robin Hud", prije petnaestak dana je obio banku u Atini i ukrao šest miliona evra koje je, kako je rekao, podijelio siromašnima!

U zatvoru je proveo svega nekoliko dana, a onda su mu prijatelji omogućili bjekstvo. Umakao je policijskim helikopterom, a na autoputu ga je čekao džip kojim je otišao u nepoznatom pravcu.

Osim što Đikanović fizički podsjeća na Paleokostasa, pogodilo se da džip koji vozi bude iste marke kao onaj kojim se odvezao kriminalac.

"Za tog čovjeka nisam ni čuo do prije neki dan, kada je pobjegao iz zatvora. Vraćao sam se sa drugom iz Atine, kada se pojavio policijski auto sa upaljenim rotacionim svjetlima. Ubrzo je moj automobil opkolilo desetak policajaca sa uperenim pištoljima. Tražili su da izađem iz auta, koji su potom pretresli. A nijedan od njih nije znao engleski jezik. Pustili su me poslije desetak minuta provjere", ispričao je Đikanović za podgoričke "Vijesti".

Umjesto da to bude kraj nesporazuma, na ulasku u Trikalu suočio se sa još spektakularnijom akcijom grčkih čuvara zakona.

"Pratili su me 20 kilometara, a na ulasku u grad su mi prepriječili put i opkolili me! Iz nekoliko auta iskočilo je 20-30 policajaca naoružanih automatskim puškama. Opet sam morao da izađem iz kola, počeo je pretres, jer su mislili da sam ja Paleokostas, koji je pobjegao autom kao što je moj. Ko zna koliko bi još to trajalo da me nije prepoznao jedan od policajaca".

Nekadašnji član Lovćena i Hemofarma kaže da je to sada jedna od udarnih vijesti u Grčkoj.

"On je proćelav i ima bradicu, kao i ja, to su jedine sličnosti. Visok je 162 centimetra, a ja 210. Sada mediji ismijavaju policiju, jer je razlika između nas dvojice skoro pola metra! Na Fejsbuku sam stavio svoju i njegovu sliku, to su preuzele sve novine i napisale kako želim da pokažem da nemam nikakve sličnosti sa njim. Od toga prave spektakl, zovu me sve televizije i novine, ali se ne javljam na telefon", zaključio je uz osmjeh Đikanović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC