• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Poraz koji može da otrijezni

Trener Partizana Duško Vujošević poslije poraza od Lotomatike mogao je samo da konstatuje ono što je bilo vidljivo i površnom posmatraču.

 Vujošević: Poraz koji može da otrijezni Izvor: MONDO

Crno-bijeli su poslije serije dobrih rezultata i srčanih igara pali i fizički i psihološki, tako da su bili lak plijen motivisanom domaćinu. Partizan je mogao da napreduje na tabeli samo u slučaju da Panatinaikos kod kuće izgubi od Unikahe, a "zeleni" su vodili sa 22 poena razlike prije nego što su "oduzeli gas".

"Ovo je bila utakmica koja nam praktično ništa nije značila. Oni su pokazali mnogo više volje i želje, uz kriterijum suđenja koji je dozvolio da igraju preko granice faula. Ipak, Lotomatika je zasluženo pobijedila, jer je to više željela", rekao je Vujošević.

On je najavio da će poraz iskoristiti za analizu, kako bi se vratio pravi pristup igri. Prema njegovim riječima, ekipu tek očekuje borba za trofeje.

"Ovakva igra ne smije da se dozvoli, ovakva promjena ritma, da poslije Arene i 20 hiljada gledalaca izgubiš sa 20 razlike. Ali ovaj poraz, kao i svaki drugi, može da bude otrežnjujući".

"Imam razumijevanja za umor i veliku potrošnju energije. Moramo da reagujemo na pravi način i analiziramo zašto je do poraza došlo, zašto nije bilo pristupa kakvog je trebalo da bude i da onda taj pristup vratimo. Želimo da se ova sezona završi na sjajan način. Jesmo osvojili Kup, ali borba za trofeje tek počinje", zaključio je učitelj crno-bijelih.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC