• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frimen: Spreman sam 73 odsto!

“Svjestan sam da se od mene mnogo očekuje i spreman sam da pomognem plasmanu u Super ligu”, istakao Frimen, novo pojačanje Metalca.

 Frimen: Spreman sam 73 odsto! Izvor: MONDO

Američki košarkaš Redžinald Frimen rekao je u četvrtak u Valjevu da je spreman "73 odsto svojih mogućnosti", ali je istakao da ima namjeru da pomogne svom novom klubu Metalcu da se plasira u Superligu.

"Odlično sam primljen u Metalcu, ekipa je bolja no što sam očekivao prije dolaska u Valjevo. Ja sam trenutno spreman 73 odsto svojih mogućnosti. Svjestan sam da se od mene mnogo očekuje i spreman sam da pomognem plasmanu u Super ligu i, ako je moguće, i u Jadransku ligu", kazao je Frimen.

On ima 34 godine, a može da igra na svim spoljnim pozicijama. Metalac je u četvrtak i zvanično promovisao svog novog igrača, koji je ranije u Srbiji igrao za FMP, Crvenu zvezdu i Vojvodinu, a Hrvatskoj za zagrebačku Cibonu.

Frimen će debitovati na sutrašnjoj utakmici sa Vizurom u Beogradu, koja je, kako su novinarima rekli predsjednik Duško Đukanović i trener Aleksandar Icić, najvažnija u novijoj istoriji Metalca.

U slučaju pobjede nad Vizurom, Metalac je gotovo obezbijedio treće mjesto u Svislajon ligi Srbije i plasman u Superligu, pošto u posljednjem kolu, 21. marta, pred svojim navijačima dočekuje pančevački Tamiš.

Metalac neće organizovati dolazak navijača u Beograd, a predsjednik kluba Duško Đukanović očekuje podršku "bar 300 pristalica, uz stotinak valjevskih studenata u Beogradu", koji su zbog utakmice Vizura - Metalac "dolazak u Valjevo odložili za subotu".

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC