• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Partizan ne trenira protiv Bosne!

"U meču sa Bosnom nećemo se pripremati za Evroligu, bićemo maksimalno koncentrisani samo na pobjedu", kaže centar Partizana Žarko Rakočević.

 NLB: Partizan ne trenira protiv Bosne! Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana i Bosne prvi će završiti ligaški dio NLB lige. Beograđani samo do početka Fajnal fora, koji su davno obezbijedili, a Sarajlije bukvalno.

I prije 26. kola Jadranske lige, poznato je da će aktuelni šampion Partizan biti prvi, a Vojvodina posljednja, da su plasman na Fajnal for izborili još Cibona, Crvena zvezda i Hemofarm, tako da iz kancelarije NLB lige nisu imali ništa protiv da crno-bijeli dočekaju Bosnu već u srijedu, od 18 časova u Pioniru.

Tako će momci Duška Vujoševića imati više vremena da se odmore i pripreme za veliki izazov, četvrtfinalnu seriju Evrolige na tri pobjede protiv šampiona Evrope, CSKA iz Moskve, koja počinje 24. marta.

U duelu sa Bosnom, koju vodi Vlada Vukoičić, dodatni motiv mogao bi da bude subotnji poraz u Zagrebu od Cibone. Vjerovatno se niko u Partizanu ne sjeća kada je tim izgubio dve utakmice zaredom u NLB ligi.

"Bosna je kvalitetna ekipa koja je tokom cijele sezone pružala dobre igre. Sigurno da nas ne očekuje lak meč, ali je to pravi ispit pred utakmice protiv CSKA. Bosnu moramo da shvatimo maksimalno ozbiljno, da budemo koncentrisani i da trijumfom zatvorimo ligaški dio NLB lige", najavio je Žarko Rakočević, oporavljeni centar Partizana.

Beograd već bruji o duelu ili duelima sa Moskovljanima u Areni, koja je sa kapacitetom većim od 22.000 ljudi bila mala da primi sve Grobare, koji su željeli da prate susret Top 16 faze sa Panatinaikosom. U takvoj atmosferi, crno-bijeli će i sami morati da izbrišu Evroligu iz glave i učine koliko je dovoljno da ligaški dio sezone završe pobjedom.

"Idemo korak po korak. Imamo dosta vremena da se pripremimo za CSKA. U meču sa Bosnom nećemo se pripremati za Evroligu, igraćemo svoju igru, biti maksimalno koncentrisani samo na pobjedu. Logično je da su svima nama u glavama više mečevi sa prvakom Evrope. Ali, stvarno imamo dovoljno vremena za pripremu, tako da možemo da se fokusiramo samo na Bosnu", dodao je Rakočević.

Vukoičić zna da ga u Pioniru u sredu očekuje najjači tim u regionu i ne zavarava se da će "trening" atmosfera uoči duela opustiti Vujoševićeve igrače.

"O protivniku je suvišno trošiti riječi. Teško da se neko može pohvaliti da je nadigrao Partizan. Bili smo blizu podviga u Sarajevu, ali su male šanse da se to može ponoviti u Beogradu. Ipak, vjerujem da moji igrači mogu pružiti dostojan otpor", rekao je Vukoičić, bivši trener FMP Železnika i Hemofarma.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC