• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Slovenci bi još jedno ili čak dva mjesta

Slovenački treneri smatraju da bi Slovenci osim "vajld" karte NLB lige trebalo da dobiju i dodatno mjesto sledeće sezonu jer "finansiraju ligu".

 NLB: Slovenci bi još jedno ili čak dva mjesta Izvor: MONDO

Slovenija je zbog slabih rezultata u NLB ligi izgubila jedno mjesto u regionalnom takmičenju, pa će naredne godine imati samo dva predstavnika.

Bosna je ostvarila mnogo bolje rezultate od tri slovenačka kluba ove sezone, zbog čega je izdejstvovala da BiH u sezoni 2009/2010. ima dva kluba u Jadranskoj ligi.

Slovenački treneri nisu spremni da prihvate da su izgubili mjesto u regionalnom takmičenju, pa su ubijeđeni da će jedna specijalna pozivnica, koju dodjeljuje liga, sigurno biti upućena klubu iz Slovenije.

Selektor Slovenije i trener Olimpije Jurij Zdovc izjavio je da ta država mora imati još jedan klub u NLB ligi, jer "slovenačka ekonomija finansira cijelu ligu", aludirajući na to da je kompanija Sidro, koja je zadužena za sve marketinške i komercijalne sadržaje regionalnog takmičenja, iz Ljubljane.

Hrvatski portal Kosarka.hr prenio je da je neskromni Aleš Pipan, trener Krke, otišao još dalje, rekavši da zbog toga što "Slovenci drže ligu moraju da imaju bar četiri kluba u regionalnom takmičenju".

Za "vajld" kartu naredne sezone u NLB ligi konkurisaće i Hrvatska, koja već ima tri sigurna učesnika na Jadranu, iako su upravo Zagreb i Split poslednji klubovi koji su dobili specijalne pozivnice.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC