• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOŠARKA: Superliga Srbije završava do 29. maja

Superliga Srbije počeće 8. ili 10. aprila, a završiće se najkasnije do 29. maja, u zavisnosti od učinka klubova u evropskim takmičenjima.

 KOŠARKA: Superliga Srbije završava do 29. maja Izvor: MONDO

Predstavnici klubova učesnika Jadranske lige i KSS-a dogovorili su na sastanku u petak detaljni raspored koji uzima u obzir nastupe Partizana i Hemofarma u Evroligi, odnosno Evrokupu.

Sastanku rukovodstva Saveza, predstavnika klubova i lige prisustvovao je i srpski selektor Dušan Ivković, koji je i ranije tražio da se prvenstvo završi što prije, zbog predstojećeg Evropskog prvenstva u Poljskoj.

"Sastanak je protekao u konstruktivnoj atmosferi, a predsjednici klubova pokazali su puno razumijevanje za potrebu da domaće takmičenje bude završeno do kraja maja, kako bi nacionalne selekcije imale vremena da se pripreme za takmičenja koja nas čekaju", rekao je Ivković.

Polufinalne i finalne utakmice igraće se na tri dobijene, a kao datum završetka takmičenja određen je 29. maj, što će se desiti ako se Partizan plasira na završni turnir Jadranske lige.

Na sastanku u Kući košarke ugovoreni su detaljni rasporedi četiri moguće varijante učešća klubova u Evropi, a detaljan raspored objavljen je na sajtu KSS (www.kss.rs).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC