• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tepić: Pustite me da sanjam

Milenko Tepić ponovo piše...

 Tepić: Pustite me da sanjam Izvor: MONDO

Bek Partizana je opet dobio priliku da se podsjeti blistavih trenutaka iz dosadašnjeg toka sezone i podeli ih sa posjetiocima zvaničnog sajta Evrolige.

"Da budem iskren, kada sam prvi put pisao blog, želio sam da dočaram atmosferu u Partizanu i oko kluba i poredio sam je sa snom. Sada, u martu, i dalje imam utisak da sanjam. Samo se bojim da me neko ne probudi", počeo je Tepić.

"San je jedina riječ kojom bih mogao da opišem osjećaj poslije ponovnog plasmana među osam najboljih klubova Evrope. Ne postoji način da se opiše koliko sam bio srećan kada smo obezbijedili učešće u četvrtfinalu".

Prisjetio se 22-godišnji košarkaš šampiona Srbije detalja iz svlačionice crno-btfelih.

"Prtfe nego što je počelo takmičenje u TOP 16 fazi Evrolige, dok smo sedeli i pričali u svlačionici, neko je rekao da bi bilo lepo da ovferimo plasman u TOP 8 prtfe utakmice poslednjeg kola protiv Lotomatike i da onda kada odemo u Rim, bacimo novčić u Fontanu di Trevi i poželimo sebi sreću u nastavku takmičenja".

Međutim, malo ko je mogao i da sanja takav podvig.

"Svi smo se nasmejali, samo je nekolicina igrača zaista vferovala u to. Međutim, naša želja se ispunila. Mada nije bilo lako, naročito posltfe startnog poraza od Panatinaikosa u Atini. Ipak, ključne su bile naredne dvtfe utakmice u Beogradu, koje smo dobili, kao i kasnije osvojeni Kup Srbije".

Trijumf u Kupu je dfelovao kao još jedna injekcija samopouzdanja za izabranike Duška Vujoševića.

"Posltfe toga smo u dobrom raspoloženju otišli u Malagu, rešeni da napravimo odlučujući korak ka plasmanu u narednu rundu. I napravili smo ga! A onda smo doživeli nešto nevferovatno. Na aerodromu u Beogradu su nas dočekali navijači što je bila samo uvertira za ono što nas je čekalo"...

Osfećaj igranja pred prepunim tribinama Beogradske arene se ne zaboravlja.

"Čekalo nas je 22.586 navijača na istorijskoj utakmici sa Panatinaikosom. Time je postavljen novi rekord Evrolige po broju gledalaca. U takvoj, nevferovatnoj atmosferi, kakvu inače uvek imamo, ostvarili smo veliku pobfedu".

Crno-btfeli su zatim izgubili od Lotomatike, ali ih taj poraz nije zabolio.

"Poraz sam doživjeo kao dodatnu motivaciju da dokažemo da je to bio samo jedan loš dan".

Partizan je sada pred još jednom u niz "nemogućom misijom".

"Malo je ko vjerovao da ove sezone možemo u TOP 16, a još manje ljudi je vjerovalo da možemo i korak dalje. Sada je sigurno da naši vjerni navijači vjeruju da možemo da napravimo još jedno čudo".

Milenko Tepić je svjestan ko je naredna prepreka parnom valjku.

"Svi znamo ko je CSKA. To je klub koji je bio šampion Evrope dva puta u poslednje tri godine. I u ovom ciklusu takmičenja su 'armejci' u obe grupe bili prvi. Imaju i prednost domaćeg terena i sve ih to čini velikim favoritima u duelima sa nama".

Ipak, crno-bijeli su mnogo puta do sada pokazali da znaju kako se prave čuda.

"Imamo pravo da vjerujemo. Sve što smo do sada uradili, uradili smo zato što smo vjerovali da možemo. Serija počinje 24. marta u Moskvi, a ja se nadam da ću pisati blog i kada se završi četvrtfinale. Mnogo je lepo sanjati", zaključio je Milenko Tepić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC