• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đilas: F4 NLB lige poklon Beograđanima

"Završni turnir održava se tokom manifestacije Dani Beograda i to će biti naš poklon Beograđanima”, rekao Dragan Đilas.

 Đilas: F4 NLB lige poklon Beograđanima Izvor: MONDO

Gradonačelnik Beograda i predsjednici Partizana i Crvene zvezde Predrag Danilović i Slobodan Vučićević izrazili su veliko zadovoljstvo što je glavni grad Srbije dobio organizaciju Fajnal for turnira NLB lige.

Završni turnir četiri najbolje ekipe održaće se u Beogradu od 16. do 18. aprila, a učestvovaće aktuelni šampion Partizan, Crvena zvezda, Hemofarm i Cibona.

Đilas je rekao da će gradska vlada ozbiljno pristupiti organizaciji turnira sa klubovima suorganizatorima, Partizanom i Crvenom zvezdom. On je istakao da će takmičenje četiri najbolja tima Jadranske lige biti poklon Beograđanima, koji će doći da gledaju dobru košarku.

"Završni turnir održava se tokom manifestacije Dani Beograda i to će biti naš poklon Beograđanima. Veoma mi je drago što će se Fajnal for održati kod nas, ali spremni smo da ga organizujemo na najvišem nivou, iako je to složen i veliki posao i zahtjeva ozbiljnu organizaciju", rekao je Đilas.

Prvi čovjek Beograda dodao je da mu je veoma drago što će na završnom turniru učestvovati čak tri ekipe iz Srbije, kao i da se nada da će jedna od njih osvojiti pehar.

"Volio bih da jedan od klubova iz Srbije osvoji turnir. Svi znaju za koga navijam, tako da neću javno reći svoje želje. Ali, budimo realni, rezultati tog kluba ne čine ga favoritom", rekao je Đilas, poznat kao navijač Zvezde.

Predsjednik Partizana Predrag Danilović istakao je da je pomoć grada u organizaciji turnira veoma važna i naveo da će okvirni troškovi Fajnal fora iznositi oko 250.000 evra.

"Hvala gradu i gradonačelniku, bez obzira na navijačku pripadnost, jer niko nije savršen. Mnogo nam znači ta pomoć, jer bez grada ne bismo mogli da organizujemo turnir ", rekao je Danilović.

Organizatori vjeruju da će uspješnom turniru doprinijeti i velika posjeta navijača u Beogradskoj areni, gdje će biti igrani svi mečevi.

Predsjednik crveno-bijelih, Slobodan Vučićević vjeruje da će publika doći u velikom broju, iako je na završnom turniru najboljih osam ekipa, prije četiri godine, hala Pionir bila poluprazna.

"Optimista sam što se tiče ispunjenosti sale. Sada je situacija drugačija nego prije četiri godine. Prvi put je Fajnal for u Beogradu, Partizan, koji brani titulu ima dobre rezultate u Evropi i tri srpska kluba su na turniru. Košarka se vratila na velika vrata i ja vjerujem da će sala biti puna", rekao je Vučićević.

Danilović je dodao da će se i sami klubovi angažovati kako bi animirali navijače da ispune Arenu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC