• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesina: Partizan nam komplikuje život

Italijanski stručnjak je, kako prenosi agencija "RIA Novosti", svrstao Partizan među najbolje timove Evrope u ovoj sezoni.

 Mesina: Partizan nam komplikuje život Izvor: MONDO

Trener aktuelnog prvaka Evrope, Etore Mesina, izjavio je da u predstojećim utakmicama CSKA i Partizana nema favorita i da njegove košarkaše očekuje komplikovana četvrtfinalna plej-of serija.

"Želim da moji igrači shvate da je pitanje pobjednika ove serije otvoreno. U stvari, znam da oni to shvataju, ali veoma je važno da i drugi dijele isto gledište", rekao je Mesina.

Italijanski stručnjak je, kako prenosi agencija "RIA Novosti", svrstao Partizan među najbolje timove Evrope u ovoj sezoni.

"Ako se govori o timskom duhu, Partizan je vjerovatno jedan od najboljih u Evroligi", rekao je Mesina, podsjećajući na dosadašnje uspjehe beogradskog kluba u susretima sa Realom, Unikahom i Panatinaikosom.

"Oni nisu slučajno došli do četvrtfinala. To je jaka ekipa, koja će se boriti i koja nije opterećena velikim očekivanjima. Zato će serija biti vrlo komplikovana za nas".

Trener šampiona iz 2008. godine posebno je apostrofirao odbranu crno-bijelih, dodavši da se u okršajima sa Partizanom teško postižu poeni.

"Mečevi protiču u velikoj borbi i potrebno je imati dosta prisebnosti da bi se odigralo dobro u ključnim momentima", rekao je on.

Naravno, Mesina nije otišao tako daleko da izjavi kako uoči prva dva meča (utorak i četvrtak) osjeća strepnju.

"Ako zadržimo u igri sve što nam je do sada uspijevalo i ispravimo greške u pojedinačnim duelima i u pas-igri, mislim da ćemo imati šansu da se probijemo do Fajnal fora".

Četvrtfinalna serija igra se do tri pobjede. Treća utakmica biće odigrana u Beogradskoj areni 31. marta, a eventualna četvrta dva dana kasnije. Ukoliko bi rezultat u pobjedama glasio 2:2, domaćin "majstorice" 8. aprila bio bi CSKA.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC