• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: Lazme povrijeđen!?

Gabonski centar veče pred utakmicu sa CSKA nije trenirao zbog povrede ramena i sigurno se neće potpuno oporaviti u roku od 24 sata.

 EL: Lazme povrijeđen!? Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana odradili su prvi trening u dvorani CSKA, u kojoj će u utorak od 18.15 časova otvoriti četvrtfinalnu plej-of seriju protiv aktuelnog šampiona Evrope.

Šanse crno-bijelih da u Evroligi odu korak dalje u odnosu na prethodnu sezonu - bolje je reći šanse da se ravnopravno nose sa sastavom Etorea Mesine - umnogome zavise od toga da li će Stefon Lazme biti sposoban da igra.

Izvještač SOS kanala iz Moskve u ponedjeljak uveče je javio da gabonski centar nije trenirao zbog povrede ramena i konstatovao da se u roku od 24 sata sigurno neće potpuno oporaviti.

Ostalo je nejasno o kakvoj se tačno povredi radi, kada i kako je do nje došlo.

Lazme je u srijedu bez problema odigrao 26 minuta protiv Bosne, a trener crno-bijelih Duško Vujošević uoči polaska za Rusiju rekao da je "zdravstveni bilten dobar" i da će igrati svi, uključujući Novicu Veličkovića, koji je iz predostrožnosti propustio posljednja dva kola NLB lige.

Možda je Vujošević imao u vidu ovaj hendikep, ali ga je prećutao, kada je izjavio da "ne vidi na osnovu čega biti optimista" pred mečeve u Moskvi 24. i 26. marta.

"Partizan ove sezone jeste hit u Evropi. Ali u takvim okolnostima uvijek dolazi do porasta očekivanja, pa su samim tim moguća i velika razočaranja", konstatovao je on.

"Svi znaju da CSKA predstavlja sam vrh evropske košarke - po timu, treneru, upravi i finansijskoj moći koncentrisanoj oko tog projekta. Ne bi bilo prvi put da Partizan dobije jaču ekipu od sebe, ali to ne može da se obeća. Vjerujem u sposobnost igrača da u bilo kojoj situaciji pruže maksimum. Dokle se budemo mi pitali, ne sumnjam da ćemo odraditi posao".

Trofejni strateg dodao je da serija (koja se igra do tri pobjede) "može biti dugačka, mada će se CSKA truditi da je skrati".

"Osnovni zadatak po završetku prve utakmice biće da odmah počnemo pripreme za drugu, bez obzira na ostvareni rezultat".

Lazme je na 16 utakmica Evrolige 2008/09 bilježio u prosjeku 11,2 poena, 6,7 skokova i 1,8 blokada.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC