• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tepić i Veličković: Imamo šansu u četvrtak

"Raspored je takav da nema vremena za mnogo razmišljanja o prošlosti, treba samo da ispravimo greške koje smo pravili", smatra Veličković.

 Tepić i Veličković: Imamo šansu u četvrtak Izvor: MONDO

Reprezentativci u timu Partizana, Milenko Tepić i Novica Veličković, izjavili su da je ishod prve utakmice četvrtfinala Evrolige protiv CSKA (47:56) odredio slab napadački učinak crno-bijelih u uvodnih deset minuta.

"Odigrali smo prilično stegnuto, pogotovo prvo poluvrijeme i prvu četvrtinu, u kojoj smo dali samo tri poena. Bili smo bez ideje i igre u napadu, što se oslikalo na rezultatu. Veći dio utakmice proveli smo u 'minusu' koji smo napravili u prvoj četvrtini. Kasnije smo uspostavili igru, prvenstveno u odbrani i imali svoju malu šansu pred kraj utakmice, kada na sedam razlike nismo iskoristili dva napada", rekao je Tepić.

Veličković smatra da je sistem takmičenja takav da bi najkorisnije bilo što prije zaboraviti ovaj meč. On je istakao da se u četvrtak ne smeju ponoviti greške od utorka.

"Ušli smo u utakmicu sa velikim respektom prema njima, što naravno ne treba da radimo. Bili smo u nekoj vrsti grča, ali imamo sledeću utakmicu već za dva dana. Raspored je takav da nema vremena za mnogo razmišljanja o prošlosti, treba samo da ispravimo greške koje smo pravili. Mislim da možemo ravnopravno da igramo sa njima".

Prema riječima Tepića, Partizan mora da odigra efikasnije u drugom meču, kako bi se u Beograd vratio sa realnim šansama za plasman na Fajnal for.

"CSKA je zasluženo pobijedio. Na nama je da se okrenemo narednim utakmicama, popravimo igru u napadu, prvenstveno, jer ako opet budemo uspjeli da ih zadržimo na 56 poena, imaćemo šansu da napravimo 'brejk'. Pobjedom u drugoj utakmici napravili bismo veliki posao", zaključio je svestrani bek.

Vujošević: Kukulekidis krojio rezultat

Trener crno-bijelih Duško Vujošević izjavio je da više očekuje od igrača iz prve petorke, a nije propustio da pomene "domaćinsko" suđenje Grka Kukulekidisa.

"Prvu četvrtinu smo odigrali i uplašeno i nervozno, bez dobrih rješenja, neki igrači nisu šutirali kada su ostali sami i imali priliku. Dali smo samo jedan koš iz igre i to je naša osnovna greška. Od pojedinaca očekujem da uvijek ponesu više, pogotovo onih iz startne postave", rekao je Vujošević.

"CSKA je iskusnija i bolja ekipa, kojoj nije potrebna pomoć sudija kao večeras, kada se neki namerni faulovi ne sude. To se posebno odnosi na Kukulekidisa, koji je u dobroj mjeri rješavao utakmicu. Okrećemo se sledećim mečevima, jer ovim porazom ništa nije završeno niti odlučeno", zaključio je iskusni strateg.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC