• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučićević: Ponadao sam se trofeju

Predsjednik KK Crvena zvezda rekao je da je zadovoljan dosadašnjim tokom sezone, ali i da se u jednom trenutku ponadao da ekipa može više.

 Vučićević: Ponadao sam se trofeju Izvor: MONDO

"Počeli smo sezonu dobro i poslije serije od 13 uzastopnih pobjeda, ponadao sam se da možemo da osvojimo neki trofej, jer sam razmišljao da mladi igrači mogu da budu samo bolji kako sezona odmiče", rekao je Slobodan Vučićević na radnom doručku sa novinarima.

Zvezdu su tada, međutim, zadesili problemi sa povredama, ekipa je vidno izgubila samopouzdanje i često je gubila čak i u mečevima u kojima je vodila tokom većeg dijela.

"Volio bih i ja da znam šta se tačno desilo, ali mi rezultati govore da imamo kvalitet. Izborili smo plasman u Evrokup, na završni turnir Jadranske lige, a čega nas i Superliga. Da nam je to neko ljetos ponudio, objeručke bismo prihvatili. Ako bi nas to ljetos zadovoljavalo, zašto ne bi sada".

Prvi čovjek crveno-bijelih je i predsjednik uprave kompanije "Droga Kolinska". On je novinarima rekao da će Zvezda ovu sezonu "izgurati" prema finansijskom planu, iako će to biti teže.

"Ja dolazim iz privrede i znam da je situacija gora nego što vi možda mislite. Ovu sezonu ćemo izgurati kako je planirano. Iskreno, brinem se za klubove u Srbiji, jer mislim da će posljedice biti veoma velike".

Novinare je zanimalo i to da li će trener Svetislav Pešić ostati i sljedeće sezone i da li su počeli pregovori s njim.

"Imamo dogovor sa Pešićem da ostane na duže staze. Pregovori podrazumijevaju raspravu o detaljima i uslovima, što još nismo uradili. Važnije mi je da imamo dogovor".

Generalni menadžer Zvezde Milan Opačić rekao je da je kriza već uticala na klub i da se zbog toga odustalo od pojačanja planiranih za zimski prelazni rok. Dodao je da ekipa nije odustala od borbe za trofeje.

"U četvrtak putujemo u Budvu da bismo se odmorili i spremili za završni turnir Jadranske lige u Beogradu. Da se razumijemo, rekli smo da smo zadovoljni učinjenim, ali to ne znači da smo odustali od trofeja. Nismo došli u klub samo da bismo ga stabilizovali i postavili na zdrave noge, već i da pobjeđujemo", rekao je Milan Opačić.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC