• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Nadamo se boljem suđenju

"Nadamo se da će i arbitraža biti bolja, da će Evroliga na ovoj utakmici položiti test poštenja", rekao je trener Partizana pred drugi duel sa CSKA.

 Vujošević: Nadamo se boljem suđenju Izvor: MONDO

CSKA je dobio bitku, ali ne i rat. Šampion Evrope uzeo je prvu, od tri neophodne pobjede za put na Fajnal for Evrolige, a priliku da uzvrate istom mjerom, na istom parketu u Moskvi, košarkaši Partizana imaju u četvrtak u 18.15 časova.

U utorak, "armejci" su granitnom odbranom u prvoj četvrtini naterali crno-bijele da postanu vlasnici jednog negativnog rekorda Evrolige, tima koji je ubacio svega tri poena za četvrtinu. Do kraja susreta bilo je 56:47 za CSKA, ali svako ko je gledao utakmicu primjetio je da bi uz malo bolji procenat šuta i oštriju borbu za pozicije pod košem, srpski autsajder mogao da pobijedi favorita na njegovom terenu.

Tome se uoči drugog meča četvrtfinalne serije Evrolige, uz bolje suđenje, nada i trener Partizana, Duško Vujošević.

"Mi smo se oporavili od poraza i izvukli neka iskustva. Sigurno je da će naš protivnik na sličan način analizirati utakmicu i vjerujem da će taj meč za obe ekipe biti bolje odigran, nego što je to bio slučaj u utorak. Nadamo se da će i arbitraža biti bolja, i da će Evroliga upravo na ovoj utakmici položiti test poštenja", ponovo je Vujošević apostrofirao neravnopravan sudijski kriterijum u prvoj utakmici, od kojeg je prema njegovom mišljenju koristi imao domaći tim.

Jedan od igrača od kojih se očekuje dobra odbrana i dominacija u skoku je Slavko Vraneš. U dva duela sa CSKA u prvoj fazi Evrolige, Partizan je bio dominantniji rival u skoku, ali je u utorak ta prednost anulirana. I ruski i srpski tim imali su 34 skoka.

Nadmoć u tom segmentu igre, naročito u ofanzivnom skoku, donijela bi crno-bijelima nekoliko "bonus" šuteva u napadu, koji mogu da budu zlata vrijedni u ovakvim duelima.

"Poslije prve, jako teške utakmice koju smo odigrali sa njima, poslije loše igre i pada koncentracije, prikupili smo snagu za dalje i pripremamo se za duel u četvrtak. U samu utakmicu ćemo ući mnogo ozbiljnije i mnogo koncentrisanije i pokušaćemo naravno da izjednačimo rezultat, kako bismo sami sebi omogućili lakšu igru u nastavku plej-of serije", optimista je najviši košarkaš Evrope.

(MONDO, foto: kkpartizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC