• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zizis: Igraćemo kao da je 0:0

“Uradićemo sve da već poslije treće utakmice završimo komletan posao", rekao je bek moskovskog CSKA Nikos Zizis.

 Zizis: Igraćemo kao da je 0:0 Izvor: MONDO

Šampion Evrope CSKA doputovao je u Beograd na treću utakmicu četvrtfinala Evrolige protiv Partizana rešen da se kući vrati već u srijedu, iako u taboru "armejaca" ne vjeruju da će u Beogradskoj areni imati lak zadatak.

Šef stručnog štaba CSKA Etore Meina priznaje da je veliko olakšanje doći u Beograd sa dve pobjede u džepu, ali kaže da će mu glavni zadatak biti da igračima tu činjenicu "izbaci iz glava".

"Uradićemo sve da ne mislimo na prve dvije utakmce koje smo dobili i da se što je moguće bolje koncentrišemo na težak duel koji nas, sasvim sigurno, čeka u utorak. Moraćemo da ponovimo izvanrednu igru u odbrani i da zadržimo dobar skok sa prve dve utakmice, jer bi to ponovo mogao biti ključ pobjede", rekao je Mesina.

Italijanski stručnjak kaže da očekuje da će njegov kolega Duško Vujošević pokušati da napravi neke taktičke izmjene u odnosu na prve dve utakmce, kako bi povećao šanse da Partizan ostvari prvu pobjedu.

"Mogu da predvidim neke izmjene u igru Partizana, a ako do njih dođe, prilagođavaćemo im se u toku utakmice", rekao je Mesina.

Bek moskovskog tima Grk Nikos Zizis kaže da zna da će utakmica u Areni biti veoma teška, ali vjeruje da će CSKA imati snage da seriju završi već u utorak.

"Znamo šta nas čeka i kakva će biti atmosfera pred više od 20.000 navijača. Partizan će uraditi sve da se pred svojim navijačima prikaže u boljem svjetlu nego u Moskvi i da maksimalno produži seriju. Naš je zadatak da se što bolje koncentrišemo i da imamo pristup utakmici kao da je rezultat 0:0. Uradićemo sve da već poslije treće utakmice završimo komletan posao", rekao je Zizis.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC