• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Mogli smo bolje, svaka nam čast

Partizanov nastup u Evroligi ove sezone jednom je morao da se završi porazom, izjavio je trener crno-bijelih Duško Vujošević.

 Vujošević: Mogli smo bolje, svaka nam čast Izvor: MONDO

Drugim riječima, bilo bi čudo svjetskih razmjera da je Partizan sa ovako mladim timom uspio da se plasira na Fajnal for i tamo se bori za titulu prvaka Evrope. Bilo je sportski nadati se i pružiti sve od sebe, ali CSKA je ipak šampion, tim koji je od 2003. redovno na završnom turniru Evrolige.

"Od ekipe koju su mnogi proglasili nekompetentnom za ovo takmičenje, došli smo u situaciju da igramo sa mnogo jakim timovima, mnogo bogatijim od nas. Napravili smo izuzetno dobar rezultat i zaslužili sve pohvale. Jednog momenta, ipak, moralo je da se završi porazom", rekao je Vujošević poslije duela u Areni.

Moskovski tim je bio previše kvalitetan za ekipu Partizana i poslije pobjede od 67:56 prošao je četvrtfinalnu seriju Evrolige bez poraza - 3:0.

"Očigledno je da smo bili potrošeni i da su na nas uticali neki bočni udari. Na ovoj utakmici mi je smetalo samo to što smo mi i Beograd imali loš tretman, koji nismo zaslužili", rekao je Vujošević aludirajući na arbitre.

On je konstatovao da su crno-bijeli mogli da pruže CSKA i jači otpor, ali je ipak najbitnije što su igrači kroz utakmice u Evroligi dosta napredovali.

"Taj napredak će se vidjeti u finišu sezone, u regionalnoj ligi i srpskom prvenstvu. Najbolja škola košarke u Evropi je ova Evroliga, uz sve svoje mane", naglasio je trener Partizana.

Novinar naljutio Mesinu


Trofejni strateg CSKA Etore Mesina ocijenio je da je njegova ekipa zasluženo pobijedila.

"Svih 40 minuta igrali smo na visokom nivou, svo vrijeme bili hrabri, srčani, disciplinovani. Ovo je izuzetno veliki uspjeh. Sedmi put uzastopno smo među četiri najbolje ekipe na kontinentu, iako smo ljetos dosta promijenili tim".

Italijan je kazao i da je Partizan izuzetan tim, čiji su igrači velika budućnost košarke i crno-bijelima poželio sreću u završnici sezone.

Mesina se, ipak, vidno uzbudio kada ga je jedan od novinara upitao za ocjenu suđenja.

"Zar vi mislite da sam ja idiot ili želite ovdje da se pravite pametni? Imajte malo poštovanja", ljutito je odgovorio Mesina.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC