• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gašić: Primali trojke, umjesto da fauliramo

Pomoćni trener Partizana žali zbog Bajernovih 20 ofanzivnih skokova, pada koncentracije u finišu treće četvrtine, loše reakcije na grubu odbranu...

Velimir Gašić čestitao je Bajernu na pobjedi u drugom kolu Top 16 faze Evrolige (71:65), uz konstataciju da će Partizan, kao "najmlađi tim u Evroligi", imati prilika da se raduje u nastavku takmičenja.

"U prvom poluvremenu je moj tim u velikoj mjeri izvršavao postavljene zadatke i to je rezultiralo osjetnijom prednošću. U nastavku smo imali lošu reakciju na njihovu grubu igru. To je u dobroj mjeri dovelo do toga da Bajern uhvati priključak, dođe do preokreta i na kraju pobjedi", rekao je Gašić, a prenosi zvanični klupski sajt.

Ono što, prema njegovim riječima, nije bilo dobro, jeste zagrađivanje u reketu.

"Bajern je imao 20 ofanzivnih skokova, samo Tompson je imao pet i time ne mogu da budem zadovoljan. Uz to se desio pad koncentracije u trenutku kada nismo ispunili bonus, a dozvolili smo im da ubace dvije trojke, na kraju treće četvrtine".

"Ekipa Bajerna dosta šutira za tri poena, što smo mi znali. Večeras nisu imali veliki procenat realizacije, ali su ubacili važne trojke kada je bilo najbitnije. Imali smo priliku da ih u tome spriječimo..."

Gašić je čestitao igračima na borbi, uz napomenu šta moraju da poprave da bi i rezultat nekom drugom prilikom bio bolji.

"Nekih 30 minuta smo igrali zaista dobru košarku, ali ispred nas je još 12 utakmica u Evroligi i imaćemo šansi da u narednim mečevima i mi zabilježimo pobjede".

"Ovo je najmlađi tim u Evroligi. Imamo igrače koji imaju samo po 18, 19 godina, za koje je Top 16 veliko iskustvo. Da bi se pobijedilo u meču poput ovog u Minhenu, vrlo je značajno za tim da nauči kako treba da se ponaša, kako da reaguje kada naspram sebe ima ekipu koja igra na način kako je u drugom poluvremenu igrao Bajern. Da im ne odvlače pažnju neke periferne stvari i da svedu greške na najmanju moguću mjeru. To su komponente bez kojih ne može da se pobijedi".

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC