• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RADNIČKI: Nisu bolji za 37 razlike!

Kragujevčani dočekuju Crvenu zvezdu Telekom umorni od gostovanja u Ukrajini. "Moramo da zaratimo na terenu", kaže Marko Marinović.

Ekipa Radničkog (skor 6-9) u ABA ligi je platila ceh uspješnom nastupu u Evrokupu, ali se vezanim pobjedama u posljednja dva kola odmakla od dna tabele i omogućila sebi određenu rasterećenost uoči srpskog derbija protiv Crvene zvezde Telekom (subota, 19.00).

Kragujevčani bi, prirodno, željeli da se revanširaju za debakl pretrpljen početkom sezone u Pioniru (88:51), ali im je život zakomplikovao neplanirano dug povratak sa gostovanja ukrajinskom Himiku...

"Iz hotela smo izašli u četvrtak u pet ujutru, a u Kragujevac stigli tek oko 22 časa. Da nije bilo spretnosti naše uprave i razumijevanja 'Turkiš Erlajnsa', kome smo zahvalni, ko zna kada bismo se vratili", rekao je Marko Marinović.

"Nemamo sreće ove sezone. Već drugi put nam je otkazan let uoči teške utakmice".

Pošto su crveno-bijeli iste večeri bili domaćini Bilbau, iskusni plejmejker smatra da ne može biti priče o ravnopravnom igranju u subotu uveče. Ipak, ne smije biti ni predaje.

"Zvezda je bila favorit i bez naših problema, jer realno nemamo igrače, ni iskustvo za ovakva takmičenja i igru na dva fronta. U prednosti su, ali daćemo sve od sebe da popravimo utisak iz prve utakmice. Sigurno nisu bolji od nas za 37 poena razlike", naglasio je Marinović.

"Moraćemo da 'zaratimo' na terenu jer oni igraju agresivno i fizički su jači od nas. Ako ne budemo odgovorili, ponoviće se Pionir, a ako odgovorimo, može svašta da se desi".

Zvezda je usamljena na prvom mjestu sa skorom 12-3, a sve poraze doživjela je na gostovanjima - od Širokog (80:79), Budućnosti (62:60) i MZT Skoplja (65:58).

"Ne možemo da im prijetimo, ali iskoristićemo svaku šansu koja nam se ukaže. Recept je u odgovoru na njihovu agresivnost, što jače budemo mogli. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, uz njihovu pomoć možemo do dobrog rezultata", nadovezao se krilni centar Sava Lešić, nekadašnji član oba velika beogradska kluba.

Kragujevčane i sve ostale ljubitelje košarke koji dođu u "Jezero", ulaz na tribine će koštati 300 dinara (2.7 evra).

Meč će direktno prenositi TV Arena sport 1, kao i RTS 2.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC