• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Zablistamo, pa glupo izgubimo

Žofri Lovernj smatra da su igrači Bajerna samo iskoristili greške crno-bijelih. "Bilo je loših sudijskih odluka", tvrdi Bogdanović.

Žofri Lovernj rekao je novinarima da je Partizan mogao da slavi u Minhenu, da je bolje odigrao u fazi odbrane, dodavši da nije dovoljno odigrati dobro prvo poluvrijeme i onda stati.

"Imamo blistave trenutke, ali i potpuno glupe poraze. Napredujemo kao ekipa, znam to, ali nije dovoljno da to pokažemo samo u prvih 20 minuta. Ovaj poraz mora da nas probudi, jer smo i dalje u trci za četvrtfinale".

Partizan je u Minhenu poražen rezultatom 71:65, iako je sredinom treće četvrtine imao 14 poena prednosti. Zato se nalazi na dnu tabele F grupe sa skorom 0-2.

"Igrači Bajerna su pametno iskoristili naše greške. Siguran sam da smo mogli da ih pobijedimo, ali ako to želimo, moramo da igramo svih 40 minuta, ne 35 kao protiv Reala ili 32 kao sada", izjavio je francuski reprezentativac.

Bogdan Bogdanović otišao je na poluvrijeme sa 16 postignutih poena, ali u nastavku je bio mnogo bolje čuvan. U finišu je trojkom doveo crno-bijele na poen zaostatka, što se ispostavilo da je bio posljednji koš gostujućeg sastava.

"Nismo odgovorili na njihovu agresivnost u drugom poluvremenu. Imali smo neke iznuđene greške, brzoplete reakcije... Ali, bitna je i koš-razlika. Kad smo već izgubili, dobro je što je to bilo samo sa šest poena. Nećemo se predati u nastavku Top 16 faze".

Mladi bek kritikovao je i sudijsku trojku.

"Bilo je stvarno loših odluka, sto odsto na našu štetu. Nismo znali da dobijemo i sudije i njih".

Partizan će u narednom kolu Evrolige, sljedećeg petka, dočekati moskovski CSKA.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC