• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Više sam ja uradio od Šilba

Predsjednik KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović najavio da će sa američkim košarkašem i njegovim menadžerom biti vođeni "ozbiljni razgovori".

Pad forme Blejka Šilba u odnosu na početak sezone i njegove sve lošije i kraće partije biće predmet razgovora čelnika kluba sa njim i njegovim menadžerom.

Krilni košarkaš Crvene zvezde Telekom od završnih utakmica Evrolige ne pruža ono što se od njega očekuje, a trener Dejan Radonjić već je rekao da nije zadovoljan igrama Amerikanca.

Iako mu je predviđena uloga lidera, Šilb je vremenom postao jedan od igrača koji najmanje doprinose aktuelnoj seriji pobjeda crveno-bijelih.

Predsjednik kluba Nebojša Čović govorio je u nedjelju na "Marakani" o aktuelnostima u fudbalskom klubu, sa nekoliko osvrta na rad košarkaškog. U odgovoru na jedno od pitanja, dotakao se i statusa Blejka Šilba.

"Sa Blejkom predstoje ozbiljni razgovori. I sa njim i sa njegovim menadžerom. Zvezda nikada nije bila, bar dok se ja bavim tim poslom, krava muzara. Svaki dinar koji dobiju moraju da zarade. U ovom trenutku to nije to, iako nije sporno da je on odličan igrač, skautovan...", najavio je Čović.

Šilb je u sinoćnoj pobjedi nad Radničkim igrao samo tri minuta i za to vrijeme jednom šutirao za dva poena, neuspješno.

"On je, jednostavno, igrač od kojeg se najviše očekuje i koji ne daje toliko. Davao je nešto, na početku sezone. Moje je da poslušam stav trenera, jer smo prvi i imamo dobar rezultat. Ono što trener bude insistirao, tako ćemo da uradimo, a bićemo korektni prema Šilbu".

Na pitanje: "Dokle ćete ga trpjeti?", dao je kratak odgovor:

"To ćemo da vas obavijestimo".

Prema Čovićevom mišljenju, Šilb dobro zna šta bi trebalo da radi:

"Zna on već dosta toga... Neka grebe, neka kida. Dobio je priliku, ušao je sinoć, šta je uradio? Više sam ja uradio sinoć iz publike nego on na terenu, a ja od toga nemam ništa, osim što moram da sa drugim ljudima u Upravi obezbijedim prave za to... Polako, riješićemo i to",
podvukao je Čović.

(Nikola JAnković - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC