• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstić: Prvi put u Arenu kao gost

Centar moskovskog CSKA i kapiten srpskog tima Nenad Krstić u petak će igrati protiv Partizana.

I Nenad Krstić se prihvatio tastature i napisao svoj prvi blog za sajt Evrolige, koji je naslovio sa: "Povratak u Beograd!".

Reklo bi se: u pravo vrijeme, baš pred gostovanje njegovog CSKA u Beogradu protiv Partizana (petak, 20.45h).

"Armejci" su ove sezone u Evroligi već igrali protiv Partizana u grupnoj fazi, a kuriozitet, bar što se tiče Nenada Krstića jeste što će prvi put igrati u Kombank areni kao gost. Upravo tu činjenicu potencirao je u svom blogu:

"Igrao sam u Areni za reprezentaciju Srbije, naravno, kao domaćin i osjećaj je sjajan. Sad ću prvi put igrati tamo, ali kao gost i radujem se dolasku. Ne znam kako će biti. Znam koliko je teško igrati protiv Partizana u 'Pioniru'. Ta dvorana je stvarno akustična i vjerovatno je atmosfera u njoj bučnija nego u Areni. Ali, biće sigurno 20.000 navijača Partizana u petak i to je mnogo ljudi. Biće nam teško. Mnogi igrači u sadašnjem timu CSKA nikada nisu igrali pred tolikim brojem ljudi. Biće interesantno, jer svaki igrač voli kad igra u punoj dvorani i to je sjajna stvar za košarku. Navijači Partizana te poštuju ako igraš čvrsto. Siguran sam da će atmosfera biti sjajna".

Krstić se raduje što će ponovo doći u svoju zemlju, podsjetivši da se njemu, Milošu Teodosiću i Vladimiru Micovu "potrefilo" da, kad su posljednji put bili sa CSKA u Beogradu, dobiju šest slobodnih dana, koje su proveli u Srbiji.

Nada se da će sada imati vremena da vidi članove svoje porodice, mada navodi da se ekipa odmah poslije utakmice vraća u Moskvu.

Centar CSKA nije želio mnogo da piše o šansama svoje ekipe u Evroligi. Napisao je da ekipa ima još potencijala u sebi da ide uzlaznom linijom.

"Imali smo uspone i padove od početka sezone. Zaista ne znam šta je razlog. Možda u tome što imamo nekoliko novih igrača u timu, pa dok se uspostavila hemija u timu... sada je definitivno bolje, ali mislim da još ima prostora za napredak. Sada imamo tu hemiju i na terenu i van njega", ističe Krstić.

Prema njegovim riječima, negdje duboko u glavama igrača je predstojeći duel sa Real Madridom, neporaženom ekipom u Evroligi.

"To će za nas biti veliki izazov. Real Madrid je trenutno najbolji tim u Evropi. Mi igramo dobro, ali želimo da vidimo gdje smo baš u sudaru sa ekipom koja važi za najbolju. Idemo na pobjedu, igramo na našem terenu. A i Real mora negdje da izgubi. Valjda će to biti protiv nas!".

Krstić se osvrnuo i na to koliko je dobro biti dio moskovske mašinerije.

"Često pričam o tome koliko je dobro putovati sa CSKA širom Evrope. CSKA je sjajno organizovan klub, na istom nivou kao i klubovi NBA lige. Bio sam u NBA ligi i znam kako je tamo i zato vam to pričam. Nama je avion uvijek na raspolaganju i to je dobro sa više apsekata - udobnije je, ne gubite vrijeme. Slušao sam kolege iz drugih klubova kako putuju ekonomskom klasom, kako se umaraju čekajući na aerodromima... U CSKA nemamo tih problema".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC