• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić kritikuje igru u odbrani

Trener Crvene zvezde Telekom smatra da je najveći uzrok prvog poraza njegovog tima poslije mesec dana loša igra pred svojim košem.

Prvi put od utakmice protiv MZT Skoplja, odigrane 15. decembra, košarkaši Crvene zvezde napustili su parket pognutih glava.

Poraz im je u srijedu nanio Nižnji Novgorod, u jednom od derbija 2. kola druge faze Evrokupa. Šuterski orijentisan ruski tim preuzeo je vođstvo na početku drugog poluvremena utakmice i nije ispuštao prednost do kraja.

Crveno-bijeli nisu imali snagu da ponove seriju 16:2, koju su stvorili krajem prvog dijela meča. Njihov trener Dejan Radonjić opominjao je uoči puta u Rusiju da je Nižnji odličan tim, što je dokazano i tokom utakmice.

"Nižnji je pokazao da posjeduje veliki kvalitet. To je odličan tim, veoma dobro ukomponovan sa sjajnim pojedincima. I prije dolaska u Rusiju znali smo da nas očekuje veoma snažan rival i težak meč i to se obistinilo. Bili su veoma raspoloženi i pružili su veoma dobru igru. Njihovi visoki igrači su nam zadali dosta problema u šutu spolja, a imali su i visok procenat realizacije za tri poena", rekao je Radonjić i konstatovao najveći uzrok poraza:

"Odbrana nije bila na zadovoljavajućem nivou. Nadali smo se da ćemo poslije solidne igre u prvih 20 minuta biti u mogućnosti da u nastavku podignemo nivo agresivnosti, ali to se nažalost nije dogodilo. Nismo imali potreban nivo energije kako bismo savladali veoma kvalitetnu ekipu Nižnjeg kojoj čestitam na pobjedi".

Crveno-bijeli će u nedjelju dočekati Olimpiju, uoči utakmice protiv Panioniosa, u trećem kolu Evrolige, takođe u Beogradu, 22. januara.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC