• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krle i Teo: Taj mali Bogdanović je čudo!

Igrači CSKA, Nenad Krstić i Miloš Teodosić oduševljeni partijom Bogdana Bogdanovića. "Eh, da je Srbiji više Bogdana", konstatovao Teo.

Palio je i žario Nenad Ksrtić pod obručima beogradske Arene u petak uveče, sipao je koševe, hvatao lopte, stavljao na muke centre Partizana.

Da je košarka igra u kojoj učestvuju samo centri, CSKA bi odnio pobjedu iz Beograda, treći put ove sezone u Evroligi. Ali, košarka je igra u kojoj ima igrača na drugim pozicijama. I koju igra Bogdan Bogdanović.

Bogdanović je sa 27 poena predvodio Partizan do velike pobjede nad CSKA (73:72), a njegovu partiju ishvalili su i saigrači iz reprezentacije. U ovom slučaju, rivali na terenu.

"Utakmicu je prelomio Bogdanović. Rijetko se viđa da neko tako igra. Pogađao je neke šuteve kada se lomilo, i to je bilo teško braniti. Pravili smo neke greške i u odbrani, i u napadu, borili smo se, ali Bogdanović je prelomio i svaka mu čast!", rekao je Krstić, koji je ubacio takođe 27 poena.

Centar CSKA, daleko najbolji u svojoj ekipi, kaže da je teško pobijediti jednu ekipu tri, četiri puta u istoj sezoni. Misli "armejaca" sada se okreću ka narednom meču protiv, do sada, nepobjedivog Real Madrida.

"Ovo smatramo kiksom, bez obzira što smo igrali na teškom gostujućem terenu. U narednim utakmicama ćemo morati da se vadimo, sljedeći je Bajer, pa onda Real... idu sve teže i teže utakmice", rekao je Krstić.

I plejmejker moskovske ekipe Miloš Teodosić odao je veliko priznanje Bogdanoviću, nazivajući ga najtalentovanijim srpskim košarkašem.

"Bogdanović je naš najtalentovaniji igrač, igra izvanredno ove sezone, daj bože da Srbija ima više Bogdana!", rekao je Teodosić.

On je dodao i da Partizan igra sa mnogo energije.

"Partizan jeste mlada i možda oslabljena ekipa, ali igraju sjajno i sa mnogo energije. Ovo je poraz koji može mnogo da nas košta. Ne smijemo da dozvoljavamo padove u igri, da povedemo sa 10 razlike i da za minut, dva to izgubimo. Očekuje nas velika utakmica u Madridu, a tom pobjedom možemo da poništimo ovaj poraz", rekao je Teodosić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC