• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teletović: Lebron? Meni je to smiješno VIDEO

Košarkaš Bruklina Mirza Teletović nije se uplašio kad je ponajbolji igrač današnjice Lebron Džejms nasrnuo na njega da se fizički obračuna…

Netsi su nedavno igrali protiv Majamija i skinuli skalp aktuelnom šampionu NBA lige (104:95). Na tom meču, Teletović je malo jače faulirao „Kralja Džejmsa“, nakon čega je as Hita nasrnuo na kapitena Bosne i Hercegovine.

VIDEO

„Bio je to faul koji sam ja dosad u NBA pretrpio barem dvadesetak puta. Meni je to normalno. Naljutio se, krenuo ali sve se dobro završilo. Nisam se uplašio i pošteno da kažem već dva dana poslije zaboravio sam na to. Meni je to smiješno”, rekao je Mirza u intervjuu za sajt “Brze vijesti”.

Između ostalog, Teletović se osvrnuo i na izvjesno imenovanje svog bivšeg trenera iz Kahe Laboral - Duška Ivanovića na funkciju selektora BiH umjesto Aleksandra Petrovića.

“Čujem se s ljudima iz Saveza i s Duškom. Vrhunski je trener i volio bih to, a najbitnije je da tu bude zbog mladih igrača koje imamo. Dušku je bitan izazov a ne pare. Vidjećemo, ja bih volio da bude s nama. Velika je razlika sada i kad je košarkaški Savez u pitanju. Ljudi ne znaju kakve oni napore čine da nama sve obezbijede. Divim se generalnom sekretaru Harunu Mahmutoviću, kakva energija, koliko želje, htijenja, svaka mu čast. Sada je tu i Dino Konaković i siguran sam da će biti još bolje. Oni su mangupi, sve prošli i njih interesuje samo uspjeh“.

Kapiten košarkaških "zmajeva" veliki je prijatelj sa fudbalskim "zmajevima" koje će vjerovatno bodriti na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

“Baš me Edin Džeko pitao koliko mi karata treba, kada dolazim, jel prvi dan ili skroz. Strašan je to uspjeh - plasman u Brazil, veliki. Svaka čast momcima. Ljeto je puno iznenađenja za mene. Kad dođem u Bosnu sve se skupi i ja se trudim da sve stignem, ali potrudiću se da budem bar onu prvu protiv Argentine - da bodrim naše momke“,
zaključio je Teletović.

(MONDO, foto: Yahoo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC