• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Latinčić tražio da dođe neko drugi

Predsjednik Igokee Boris Spasojević izjavio da dosadašnji trener Milutin Latinčić nije smijenjen, već da je sam tražio da ga neko zamijeni.

Šampion BiH Igokea promijenila je trenera, umjesto Milutina Latinčića, doveden je nekadašnji trener Partizana Vlade Jovanović, ali Latinčić ostaje u stručnom štabu, na poziciji popmoćnog trenera, koju je obavljao ranije u mandatu Dragana Bajića.

“Pojavile su se informacije da je Milutin Latinčić smijenjen, to nije istina. Naš bivši prvi trener, a sada pomoćnik gospodina Jovanovića je zatražio pomoć nekog iskusnijeg, nekoga ko ima više utakmica, više iskustva da ove naše zajedničke ciljeve dovedemo do kraja. Kao što je rekao gospodin ovanović pokušaćemo da se plasiramo na Fajnal for i tu sigurno njegovo iskustvo i znannje biće od velike koristi Igokei. Latinčić je vrlo koreknto, vrlo pošteno i možda jedini od svih trenera koji su bili u klubu, rekao da u ovom trenutku ne može odgovoriti našim zadacima i mi to cijenimo i poštujemo. Pružili smo mu pomoć u tom smislu da smo doveli g. Jovanovića” istakao je predsjednik Igokee Boris Spasojević.

“Latinčić će biti prvi pomoćni trener g. Jovanoviću i sigurno će mu biti od velikog značaja jer ima već iskustva u vođenju ove ekipe, dobro je radio i skautinge prošle godine kada je bio pomoćnik Bajiću, sigurno da će u tandemu sa Jovanovićem biti značajna podrška za dalji rad kluba”, dodao je predsjednik Igokee.

(G.A. – MONDO, Foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC