• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Radnički to neće tolerisati"

Prvi čovek Radničkog iz Kragujevca, Ivan Grujin, najavljuje da će Nikola Kalinić i Stefan Birčević biti kažnjeni.

Svađa dvojice mladih, talentovanih i srčanih košarkaša Radničkog, "uživo", u programu RTS, izazvala je mnogo bure u javnosti u srijedu uveče.

Jednostavno, svako ko je gledao utakmicu Evrokupa između Strazbura i Radničkog putem Javnog servisa Srbije, mogao je jasno da čuje psovke, uvrede, pa čak i prijetnje izrečene u svađi koja ne može u potpunosti da bude opravdana adrenalinskim nabojem i takmičarskim temperamentom.

Nikola Kalinić i Stefan Birčević kasnije su se izvinili za svoje ponašanje i istakli da nema nikakve "zle krvi" u ekipi, pa ni između njih dvojice, ali šteta je napravljena i toga je svjestan predsjednik kluba Ivan Grujin.

"Ponašanje na posljednjem tajm-autu je bilo sramotno, kako za Radnički, tako i za srpsku košarku. Uprava neće tolerisati takvo ponašanje naših reprezentativaca", rekao je Grujin i dodao:

"Iz Strazbura se ne vraćamo kući, već nas očekuje Ljubljana, ali još prije dolaska u Kragujevac sagledaćemo sve činjenice, odredićemo se i formalno - biće sankcionisani. Žao nam je što smo poslali ružnu sliku o Radničkom, tako i zasjenili dobre košarkaške partije. Izmijenićemo to u budućem periodu. Sada nam je najbitniji meč protiv Olimpije".


Radnički u 18. kolu ABA lige igra protiv Olimpije u Ljubljani, u subotu od 16 časova. Kragujevčani u regionalnoj ligi imaju skor 7-10 i malo su se odmakli od opasne zone, dok u Grupi N Last 32 faze Evrokupa, u konkurenciji Strazbura, Albe i Himika imaju skor 0-3.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC