• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dženkins: Ostanak u Zvezdi najbolja odluka

Bek Crvene zvezde Telekom zadovoljan i smiren zbog potpisivanja novog ugovora sa klubom.

Čarls Dženkins (24, 191 cm) postao je drugi Amerikanac u istoriji Crvene zvezde koji će ostati u klubu više od jedne sezone. Prethodno je to, prošle godine, učinio Demarkus Nelson.

Potpis na novi ugovor Dženkins je stavio u srijedu tokom dana, a uveče je bio jedan od najboljih igrača u pobjedi nad Panionosom. Ubacio je 16 poena.

U svlačionici je djelovao zadovoljno, kao i prethodnih nedelja, tokom kojih ulazi u formu, zbog koje "Pionir" sve češće u njegovu čast skandira "Đenka, Đenka...".

"Od danas je sve jasno. Potpisao sam ugovor i taj lakši dio priče je završen. Znam gdie ću biti sliedeće sezone i sada mi je cilj da se skoncentrišem na košarku", rekao je novinarima poslije meča sa grčkim timom.

Upitan za navikavanje na Zvezdu, bivši igrač Teramo Basketa, Golden Stejta i Filadelfije, konstatovao je da mu je na početku sezone bilo teško.

"Na početku mi nije bilo lako, razmišljao sam o šansi da se vratim kući i tamo igram, ali uvijek sam mislio i o ovakvoj opciji, da ostanem u klubu. Razgovarali smo nekoliko puta sa mojim agentom i zaključili da je ovo najbolja odluka koju mogu da donesem".

Dženkins uvjerava da potpisivanje novog ugovora neće promijeniti njegov pristup obavezama i utakmicama.

"Ovo ništa ne mijenja. Prije dolaska u Zvezdu imao sam teško ljeto, nisam znao gdje ću nastaviti karijeru. Pao mi je teret sa leđa, jer znam gdje ću igrati. Sve vrijeme sam bio koncentrisan na košarku, ali sada je još lakše, jer imam mjesto u kojem ću igrati", objasnio je Dženkins.

Kako će proslaviti potpisivanje ugovora?

"Večeras ću voditi Demarkusa (Nelsona) na večeru".

"U najskuplji restoran! Naručiću najskuplju bocu vina!", dobacio je Nelson.

"Demarks je lud... Rekao je da moram da mu platim večeru i za rođendan, koji je sljedećeg mjeseca. Moraću da radim mjesec dana samo da bih ga nahranio", nasmijan je dodao Dženkins.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC