• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Cibona se revanširala Zagrebu

Cibona teškom mukom opravdala ulogu favorita u meču 23. kola NLB lige protiv Zagreba.

 NLB: Cibona se revanširala Zagrebu Izvor: MONDO

Košarkaši Cibone otvorili su 23. kolo NLB lige pobedom nad Zagrebom 89:85 u gradskom derbiju. Time su se "cibosi" revanširali popularnim "mravima" za nedavni poraz u finalu Kupa Hrvatske.

Veteran Damir Mulaomerović zabeležio je 26 poena i devet asistencija, a Amerikanac Kris Voren 16 poena za pobednički tim, dok su kod Zagreba odskočili Jakov Vladović sa 21 i Krunoslav Simon sa 20 koševa.

Cibona je sedam minuta pre kraja bila u zaostatku od pet poena (71:76), ali je zonskom odbranom uvela utakmicu u neizvesnu završnicu i onda smirenim izvođenjem slobodnih bacanja sprečila novo iznenađenje. Gosti su postigli ukupno 14 trojki.

Meč u dvorani Dražen Petrović počeo je tačno u podne, a u nedelju od 12 časova igraće Crvena zvezda - FMP Železnik i Olimpija - Split.

"Matine" termin, u kojem se već godinama igraju mečevi NBA, španske i italijanske lige, definitivno postaje moda i na ex-YU prostorima.

U ostalim mečevima 23. kola sastaju se Budućnost - Partizan, Zadar - Helios, Hemofarm - Slovan (subota), Široki - Vojvodina (nedelja).

Na tabeli vodi Partizan sa skorom 19-2 i utakmicom manje. Slede Zadar 17-5, Olimpija 13-9, Hemofarm 13-9, Crvena zvezda 13-9, Cibona 13-9, Budućnost 12-10, FMP Železnik 12-10, Vojvodina 11-11...

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC