• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstić - Burusis: Atina se nije ponovila!

Centar Reala provocirao asa CSKA i kapitena srpske reprezentacije. Rodrigez glavom "potkačio" Teodosića.

Frustracija košarkaša Reala zbog prvog poraza ove sezone u svim takmičenjima isplivala je na površinu u posljednjih minut-dva utakmice protiv CSKA u Moskvi (85:71).

Koškanje se odigralo u nekoliko faza, povrijeđenih nije bilo, a ceh je platio plejmejker gostiju Serhio Rodrigez, koji je isključen zbog udaranja Miloša Teodosića bez lopte.

Sukob dvojice košarkaških mađioničara proistekao je iz konflikta Burusisa i Krstića, koji su avgusta 2010. na Akropolis kupu bili među glavnim akterima žestoke tuče grčkih i srpskih reprezentativaca. Tada je srpski kapiten pogodio Burusisa stolicom u glavu, što je vremenom možda zataškano, ali nije moglo da bude zaboravljeno.

Burusis je u četvrtak u Moskvi očigledno pokušao da isprovocira Krstića, koji je sa 18 poena i šest skokova bio igrač utakmice.

Prvo se na centru terena "slučajno" zabio u njega, prilikom uobičajenog vraćanja u fazu odbrane, da bi ga nešto kasnije još jednom zakačio tijelom pod košem CSKA - nakon što je Krstić trojkom zapečatio pobjedu "armejaca".

Tu se našao i Rodrigez, koga je iskusni srpski internacionalac sa osmijehom pitao u čemu je problem i zašto Burusis traži incident.

Međutim, Rodrigez se brzo preorijentisao na raspravu sa Teodosićem.

Bilo je malo naguravanja glavama, da bi Španac izgubio živce i napravio nešto konkretniji pokret. Teo je pao na zemlju kao gromom pogođen, a protivnički igrač dobio isključujuću ličnu grešku...

P. S. Ne znamo zašto nas je ovo podsjetilo na čuveni vic, koji je Danilo Bata Stojković ispričao u filmu "Idemo dalje", sa početka 80-ih: "...E, sad, ja ne znam baš kako je sve to išlo po redu, samo na kraju je Srbin bio najpametniji i sve ih je nadmudrio!"

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC