• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Moramo još više da radimo

"U četvrtoj četvrtini smo pokazali pravo lice. Bilo je to dovoljno da osvojimo bodove, ali nam je bila i opomena", rekao trener Crvene zvezde Telekom.

Iako su u trećoj četvrtini duela sa Solnokom gubili 14 poena razlike i iako su promašili čak 17 slobodnih bacanja, košarkaši Crvene zvezde ostvarili su u Mađarskoj i 15. ligašku pobjedu ove sezone.

Na teškom gostovanju upisali su trijumf značajan za nastavak borbe za prvo mjesto, a trener Dejan Radonjić ocijenio je poslije utakmice da je njegov tim dozvolio rivalu da se "razmahne".

"Loše smo otvorili i dozvolili rivalu da se razigra. Solnok je kaznio sve naše slabosti, od loše odbrane, pa do velikog broja promašenih slobodnih bacanja. Izgledalo je u jednom momentu i da smo pali na gotovo nedostižan minus", rekao je šef struke crveno-bijelih poslije utakmice.

Ipak, Zvezdina petorka u sastavu Demarkus Nelson (16p, 6sk, 4 as), Čarls Dženkins (19p, 4 as), Marko Simonović (2p, 0/6 za tri), Ivan Radenović (13p, 7 sk) i Boban Marjanović (4p, 9 sk), uspjela je da se u najtežim momentima suprotstavi rivalu i "pogura" crveno-bijele do pobjede.

"Ekipa je u teškom momentu pokazala snagu i karakter. Podigli smo nivo u odbrani i u posljednjoj četvrtini pokazali pravo lice. Bilo je to dovoljno da dođemo do bodova, ali i opomena da bi trebalo da još više radimo", dodao je Radonjić.

Crveba zvezda će sljedeću utakmicu odigrati u Grčkoj, protiv Panioniosa u okviru četvrtog kola druge faze Evrokupa (29. januar, 18.00). Potom će, u nedjelju, dočekati Budućnost u hali "Pionir" (nedjelja, 19.00).

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC