• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milosavljević:Mislio sam, ali nisam od čelika

Košarkaš Partizana suočio se sa teškom povredom, a za mjesec dana moraće i sa operacijom koljena. Kapiten vjeruje u "parni valjak".

Istog trenutka kada se Dragan Milosavljević uhvatio za koljeno na utakmici protiv Makabija u Tel Avivu bilo je jasno da nije riječ o bezazlenoj povredi. Nade da će se brzo vratiti na parket raspršene su dva dana kasnije, kada je i zvanično potvrđeno da će jedan od glavnih igrača "parnog valjka", baš kao i njegovi povrijeđeni saigrači Davis Bertans i Leo Vesterman, morati na dugu, dugu pauzu.

I naravno, opet ti prednji ukršteni ligamenti koljena.

Povreda koja ove sezone prosto ne može da zaobiđe igrače Partizana, sada je zadesila onog za kojeg su mnogi mislili da je izliven od čelika.

"Mislio sam i ja. Očigledno nisam", kaže za "Sportski žurnal" Dragan Milosavljević.

Bek crno-bijelih polako se navikava na činjenicu da ga dugo neće biti na parketu.

"Najteže mi je bilo do pregleda. Strašna nervoza. Nisam vjerovao da će i mene to da snađe. Idemo dalje. Terapije, pa operacija, pa oporavak..."

Podrška stiže sa svih strana.

"Nisam vidio to po društvenim mrežama, ali jesam po telefonu. Stižu poruke, pozivi. Mnogo mi znači svaka ta riječ. Prija kada shvatiš da si, izgleda, drag ljudima. Vidim da imam iskrene prijatelje. Hvala svima", nastavlja Milosavljević.

Savjete kako da najbolje da prevaziđe krizu dobio je od Bertansa i Vestermana.

"Zvali su me, obojica. Nažalost, iskusni su što se tiče prednjih ukrštenih ligamenata. Imali su korisne savjete kako da preguram ovaj period".

Partizan je u sve težoj situaciji, ostao je bez još jednog važnog šrafa. Ipak, Milosavljević vjeruje da će ostatak ekipe uspjeti da iznese sezonu do kraja.

"Duga je sezona. Moraju da se drže zajedno, da se bore do kraja. Biću uz njih sve vrijeme, barem narednih mjesec dana, do operacije. I poslije, naravno. Već smo ovo preživjeli sa Bertansom i Vestermanom. Znamo kakav je osjećaj. Vidio sam da su svi u šoku, smoreni su. Ali, brzo će to pregurati. Biće oni dobro, boriće se do kraja", vjeruje kapiten saigračima.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC