• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Igrači da se ujedine, za kapitena

"Svi će morati da ulože još napora i energije, da se ujedine, kako bi nadomjestili odsustvo našeg kapitena", poručio trener Partizana.

U danima uoči 18. kola ABA lige, svaki razgovor o Partizanu odnosio se na povredu Dragana Milosavljevića.

Kapiten crno-bijelih nije uspio da u četvrtak završi meč protiv Makabija, a u petak je, u Novom Sadu, razjašnjeno da i njega čega duga pauza zbog kidanja ligamenata koljena.

Trener Partizana Duško Vujošević je i treći put za posljednjih godinu dana primoran da razmišlja o teškim povredama svojih igrača. Poslije Davisa Bertansa i Lea Vestermana, odsustvo Dragana Milosavljevića donelo je crno-bijelima dodatni razlog za brigu.

Suočen sa izostankom kapitena, šampion ABA i domaće lige priprema se za meč sa MZT Skopljem, zakazan za ponedjeljak uveče u hali "Pionir" (prenos TV Arena sport).

"Sigurno je da nas čeka izuzetno težak meč zbog niza okolnosti. Oni imaju velike aspiracije da se uključe u borbu za učešće u Kupu Evrope, a stvari koje nas prate u ovim trenucima su povrede. Ono što nam je svima najteže palo je povreda Dragana Milosavljevića. Vidim da ima mnogo zabrinutih oko zdravstvenog statusa naših igrača, koji idu toliko daleko da se bave i analizom trenažnog procesa. A ima i onih nervoznih koji svojim ponašanjem i izjavama žele da doprinesu, iz njima znanih razloga, da ova za nas komplikovana situacija bude još teža", rekao je Vujošević u nedjelju, a preneo klupski sajt.

Šef struke crno-bijelih uvjerava da će klub naći način da iz trenutne situacije izađe još jači.

"Mi ćemo naći modalitet kako da iz ove teške situacije izađemo još jači i da nastavimo sa kontinuitetom dobrih igara i rezultata. Sigurno da će i svi ostali igrači morati da ulože još napora i energije, da se ujedine kako bi nadomestili odsustvo našeg kapitena, odnosno da svako preuzme dio odgovornosti u svim segmentima igre", dodao je Vujošević.

Aktuelno, 18. kolo, Partizan je dočekao sa skorom 13-4 i na drugoj poziciji na tabeli. MZT je 11, sa sedam pobjeda i deset poraza.

Trener crno-bijelih ocijenio je da je makedonski šampion "isfiltrirao tim" u odnosu na početak sezone.

"Dolaskom novog trenera, došlo je i novih šest igrača, Cvetković, Marinković, Šehović, Džons i dvojica mladih makedonskih igrača Mladenovski i Stajić. Od momenta kada su ispali iz Kupa Evrope, priliku za više treninga su iskoristili da stabilizuju igru. Moguće je da njihovi rezultati još uvijek ne prate nivo stabilnosti kada je igra u pitanju", objasnio je Vujošević i posebno akcentovao kvalitete Otaševića, Stojanovskog, Gečevskog, Čehovskog, Sinoveca i Dejvisa.

"Ekipa igra dobro i na posljednje dvije utakmice su pokazali da imaju kvalitet i za ozbiljniji rezultat, što je za nas dovoljno dobro upozorenje", podvukao je trener Partizana.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC