• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: U Atini po receptu iz Beograda

"Naša igra u drugom poluvremenu prošlog duela je nešto što bi moralo da se ponovi, ali u dužem intervalu", rekao Radonjić pred meč sa Panioniosom.

Košarkaši Crvene zvezde znaju kako treba da se suprotstave Panioniosu.

Na meču odigranom prošle nedelje u Beogradu, kada su dobili sa ubjedljivih 84:64, odlično su "pritisli" u drugom poluvremenu i to bi trebalo da bude recept i na gostovanju u Grčkoj u srijedu, u okviru 4. kola grupe L "Last 32" faze Evrokupa.

Panionios je izgubio sva tri meča druge faze Evrokupa, ali igrači i strateg crveno-bijelih, uprkos tome, pozivaju na oprez pred duel u Atini.

"Igrali smo prošle nedelje. Panionios je u prvom dijelu utakmice pokazao da čvrstinom želi da parira i da bude u igri. Na njihovom parketu na taj način mogu da nam naprave probleme. Naša igra u drugom poluvremenu tog duela je nešto što bi moralo da se ponovi, ali u dužem intervalu. Na taj način možemo da kontrolišemo igru i da dođemo do pozicije da osvojimo bodove", rekao je Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde pred put u Atinu.

On smatra da njegova ekipa mora da odigra na najvišem nivou cijelu utakmicu i da pokuša da ponovo zaustavi najboljeg pojedinca Erika Mekoluma.

"Iako je razlika u prvom meču bila možda i prevelika, igra koju su prokazali nam govori da moramo da budemo obazrivi i koncentrisani svih 40 minuta. U Beogradu smo zaustavili njihovog glavnog košgetera Mekoluma, prvog strelca Evrokupa do tog trenutka. Sigurno je da će on na njihovom parketu pokušati da opet bude na svom nivou i da odigra bolji meč nego u Beogradu. Ne smijemo da dozvolimo da se to desi".

Radonjić je dodao da je zdravstveni bilten crveno-bijelih dobar, ali...

"I pred meč sa Panioniosom u Beogradu je sve bilo u redu, pa se onda na dan meča desilo to da na nismo mogli da računamo na Branka Lazića. Nadam se da se ništa slično neće ponoviti i da ćemo u punom sastavu otići u Atinu".

Trener Zvezde osvrnuo se na i na dovođenje pojačanja. Rekao je da je u igri nekoliko igrača, ali da je realnost da najvjerovatnije neće uspjeti da dovedu nekog prije isteka roka za registraciju u Evrokupu.

"Već duže vrijeme pratimo situaciju na tržištu, posvećujemo maksimalno vrijeme. Posljednjih dana smo imali nekoliko opcija koje su bile interesantne za nas, ali ništa se nije realizovalo. Nastavljamo dalje da radimo na dovođenju pojačanja, neopterećeni datumom jer ne želimo da dovodimo igrača samo radi dovođenja. Želimo da nađemo rješenje kojim ćemo biti zadovoljni i koje će nam dati kvalitet više. Realnija je situacija da nećemo uspjeti da potpišemo igrača do isteka roka za registraciju igrača u Evrokupu, ali stvari se mijenjaju iz dana u dan. U petak smo bili jako blizu, pa se sve promijenilo. Nećemo žuriti jer želimo da donesemo najbolju odluku i najbolji potez", zaključio je Radonjić.

Meč Panionios - Crvena zvezda Telekom na programu je u srijedu, u Atini, od 18 časova.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC