• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tepić lakše povrijeđen, propušta Kup

Bek Partizana u utorak podvrgnut pregledu ultrazvukom, kojim je ustanovljeno da će morati da miruje dvije nedjelje zbog povrede zadnje lože.

Milenko Tepić (26, 202 cm) posljednji je u nizu košarkaša Partizana koji će morati da prinudno odsustvuje zbog povrede. Prema još nezvaničnim informacijama, čekaju ga dvije nedjelje pauze.

Bek crno-bijelih uhvatio se za zadnju ložu u drugom poluvremenu utakmice protiv MZT Skoplja, poslije toga sjeo na klupu i nije se vraćao u igru.

Prema saznanjima MONDA, Tepić je u utorak podvrgnut pregledu ultrazvukom, na kojem je utvrđeno da je povreda zadnje lože takva da zahtijeva dvije nedjelje pauze.

Očekuje se da klub do kraja dana potvrdi tu informaciju.

Sudeći prema tome, Tepić će izvjesno propustiti utakmice protiv Lokomotive Kubanj, Cibone i mečeve Kupa Radivoja Koraća. Ostaje nada crno-bijelih da će biti sposoban da istrči na teren protiv Žalgirisa, 13. februara.

Partizan NIS će u narednih mjesec dana odigrati najmanje osam, a najviše deset utakmica, zavisno od toga dokle "dogura" u Kupu Radivoja Koraća (od 6. do 9. februara).

U Evroligi ga očekuju okršaji sa Lokomotivom Kubanj (31.1), Žalgirisom (13.2) , Galatasarajem (20.2) i Realom (28.2). U ABA ligi će igrati protiv Cibone (4.2), Širokog (16.2) i Crvene zvezde Telekom (23.2).

U četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća rival crno-bijelih biće FMP, sedmog februara. Polufinale turnira je zakazano za subotu, osmi februar, a finale za nedjelju, deveti.

Iz Partizana je najavljeno dovođenje pojačanja, što u svjetlu novih povreda mora biti urađeno u što kraćem roku.

(Ivan Bogunović - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC