• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK RADNIČKI: Zaboravimo sukob

Nedavno sukobljeni košarkaši Radničkog žele da u danima pred duel sa Strazburom govore samo o novim izazovima, ne o incidentu i porazu od Olimpije.

Radnički iz Kragujevca doživio je u prethodnih nedjelju dana poraze u Strazburu i Ljubljani, pa je jasno da će u srijedu uveče željeti da popravi utisak. U "Jezero" stiže Strazbur, sa planom da ponovo savlada tim Miroslava Nikolića.

Prethodni duel dva tima ostao je u sjenci verbalnog sukoba Stefana Birčevića i Nikole Kalinića na klupi. Njih dvojica u najavi predstojeće utakmice apeluju na sve da razmišljaju samo o košarci i pobjedi Kragujevčana.

"Došlo je do nervoze. Pretjerano smo reagovali i Kalinić i ja. Dešavaju se te stvari u sportu. Iskrsne sukob mišljenja, ali to je normalno. To je 'uhvatila' kamera, pa je velika prašina podignuta. Između mene i Kaline je sve u redu. Na tom tajm-autu je samo adrenalin pokuljao. Nemamo ništa jedan protiv drugog, sve je u najboljem redu. Naša poruka za pristalice je da takođe misle samo o narednom rivalu, da dođu u Jezero i podrže nas onako kako znaju. Uzvratićemo borbom za Evropu", rekao je Stefan Birčević.

Nikola Kalinić je poslao sličnu poruku navijačima:

"Odmah poslije utakmice smo smirili strasti, baš zato da se ne diže tenzija. Ljudi smo, mladi smo, kad se u nešto uloži puno truda i želje, velika su i očekivanja. A kad se to ne desi, nervoza mora da se ispolji. Naš je jedini grijeh što se ispoljilo na pogrešnom mjestu i u pogrešno vrijeme, pred svim tim kamerama. Ali, idmo dalje, nastavljamo kao do sada. Nema razloga za brigu o ovome, ni u klubu, ni oko njega".

PAROVI 4. KOLA GRUPE N (srijeda):

Himik - Alba 17.00
Radnički - Strazbur 18.00

TABELA: Alba 3-0, Himik 2-1, Strazbur 1-2, Radnički 0-3

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC