• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CIBONA: Dođite da vidite Partizan i Šarića

Šampion Hrvatske dijeliće besplatne karte za duel sa crno-bijelima. "To je znak zahvalnosti navijačima na podršci u turbulentnom periodu".

Poslije košmarnog dijela sezone i odlaska igrača, Cibona je počela da staje na noge.

Zagrepčani su prošle subote ubjedljivo pobijedili Cedevitu (85:67), a prethodno "nanizali" i Budućnost, Solnok i Olimpiju. Posljednji poraz doživjeli su 30. decembra, u Kragujevcu (71:78).

Narednog utorka, Cibona će ugostiti Partizan u derbiju 19. kola ABA lige. Obje ekipe biće svjesne ogromnog značaja tog meča, a dočekaće ga u suprotnim raspoloženjima, s obzirom na povrede crno-bijelih i poraz od MZT Skoplja.

Zagrebački klub odlučio je da časti svoje navijače besplatnim ulazom.

"U ponedjeljak, 3. februara od 16.00 do 18.00 časova, na blagajni dvorane KC Dražen Petrović zainteresovani građani mogu preuzeti po dvije besplatne ulaznice za navedenu utakmicu. Svi ostali imaju priliku ulaznice nabaviti po vrlo pristupačnoj cijeni, od samo deset kuna (oko 150 dinara ili 1.4 evra) za sve sektore", objašnjeno je u klubu.

Cibona želi da se tako oduži vjernim navijačima na "bezrezervnoj podršci" u nedavnom turbulentnom razdoblju. Pred međusobni duel, Partizan ima pobjedu više (13-5).

Klub je objasnio da je podjela karata ujedno i "pozivnica svima da dođu da uživo pogledaju borbenu Cibonu predvođenu fenomenalnim Dariom Šarićem, draguljem hrvatske košarke i najkorisnijim igračem ABA lige".

Najtalentovaniji hrvatski košarkaš ove sezone prosječno postiže 15,5 poena u Jadranskoj ligi, uz 8,5 skokova i 2,5 asistencije.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC