• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Širokog igraču: Mozak ti k'o plivadon

Iznerviran igrom Ivana Buve na utakmici protiv Crvene zvezde trener Širokog Jakša Vulić "počastio ga" uvredama na račun njegove inteligencije.

Centar Širokog Ivan Buva okitio se proteklog vikenda titulom najkorisnijeg igrača 18. kola ABA lige upisavši u porazu od Budućnosti 19 poena, 11 skokova i jednu ukradenu loptu čime je zaradio indeks korisnosti 31 i titulu MVP-a.

Bila je to peta u posljednjih šest utakmica u kojima je dvadesetdvogodišnji centar postigao bar deset poena i trenutno je najbolji pojedinac u ekipi Jakše Vulića, međutim prije samo par kola Buva je bio na meti Vulića koji mu nije oprostio neke greške u igri.

Nezadovoljan njegovim individualnim potezima na utakmici protiv Crvene zvezde u 14. kolu Vulić se obrušio na Buvu tokom jednog tajm auta ne birajući riječi.

„Mozak - plivadon, ništa u glavi nemaš“, galamio je Vulić na Buvu, kojem nije bilo nimalo prijatno, kao ni njegovim saigračima.

Pogledajte VIDEO

Pedagoški pristup trenera Širokog svakako je nešto o čemu može da se diskutuje, ali slučajno ili ne, mladi centar Širokog u posljednjih nekoliko utakmica odigrao je odlično i ključna je figura u Vulićevoj ekipi.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC