• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dozet: "Igosi" bez prava na kiks

Kapiten Igokee smatra da njegov tim ne smije dozvoliti nijedan poraz ukoliko želi da se domogne plasmana na završni turnir regionalne ABA lige.

Do kraja regularnog dijela sezone u ABA ligi ostalo je još pet kola u kojima će Aleksandrovčani pokušati da nadoknade "minus" od dvije pobjede u odnosu na konkurente (Partizan i Cibona) za plasman na "Fajnal-for".

Obzirom da "igosi" imaju negativan skor sa crno-bijelima, realnija opcija je da prestignu "cibose" koji u 24. kolu dolaze u Laktaše.

Tim Vlade Jovanovića pored toga morao bi da dobije još najmanje tri utakmice, a prvu već u subotu protiv skopskog MZT-a.

Milan Dozet je istakao za "Press RS" da Igokeu nije poremetio neplanirani poraz od Solnoka u Mađarskoj i da idu na pobjedu protiv Makedonaca.

"Idemo korak po korak, razmišljamo samo o narednom meču, ali je jasno da više nemamo ptavo na greške. Moramo da dižemo formu, smanjimo greške i da na utakmicama igramo onako kako radimo na treningu", rekao je kapiten Igokee, koja se još nije odrekla plasmana na F4.

"Iskreno se nadamo da možemo do završnog turnira. Činjenica da rasplet ne zavisi samo od nas, ali do kraja sezone moramo da damo maksimum kako bi zaslužili plasman na F4".

Bez obzira na ishod u Jadranskoj ligi, Igokei tek predstoji ono najvažnije - završnica prvenstva Bosne i Hercegovine u kojem brani titulu. Najveći rival je Široki, koji je ove sezone dva puta "tukao" ekipu iz Aleksandrovca.

"Izgubljeni Kup BiH je motiv više da im se revanširamo u šampionatu. Pehar je u našim vitrinama i daćemo sve od sebe da tu i ostane. Svjesni smo da neće biti lako, dvaput smo gubili od Širokog, međutim, to je vrhunac sezone u kojem treba da naplatimo sav naporan rad", zaključio je Dozet.

(MONDO, foto: KK Igokea)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC