• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čovjek s maskom nije imao šta da sakrije

Lebron Džejms, noseći crnu masku zbog povrede nosa, ubacio je 31 poen Karmelu Entoniju i bio najzaslužniji za pobjedu Majami Hita nad Njujork Niksima.

Lebron Džejms sakrio je jedno, ali ne i drugo lice.

Noseći crnu masku zbog povrede nosa, MVP je odigrao petu uzastopnu partiju sa 30 i više poena, dobio duel sa Karmelom Entonijem i bio najzaslužniji za novu pobjedu Majami Hita nad Njujork Niksima.

Bilo je 108:82 na Floridi.

"King" Džejms završio je meč sa 31 poenom, četiri skoka i četiri asistencije, ali bi navijače šampiona trebalo nešto drugo više da raduje - igra Dvejna Vejda. Majstor košarke koji se drugu sezonu zaredom muči sa bolovima u koljenima, koji mu ograničavaju beskrupulozan stil napadanja obruča iz svih situacija, prethodne noći stigao je do 23 poena, šutirajući 10 od 13 iz igre.

Na drugoj strani, odlično je odigrao i Karmelo Entoni, ubacio je 29 poena uz sedam skokova, ali nije imao tim iza sebe. Na kraju, treba i to reći, sam se predao. Ubacio je pet poena u prva tri minuta treće četvrtine i onda ostao bez ijednog poena u narednih 21 minut igre!

Bilo je "samo" tri za Hit u trećoj, kada se domaćin odlijepio i nije se osvrnuo do kraja.

"Sviđa mi se kako je izgledao. Imao je taj zastrašujući izgled... Kada god je agresivan, igra ključnu ulogu", rekao je trener Majamija Erik Spolstra vezano za Džejmsov izgled i igru.

Majami je šutirao 60,8 iz igre, uz 6/15 za tri. Pri rezultatu 64:61, Džejms i Vejd poveli su ekipu ka seriji 23-3 i to je bilo to.

"Išla je dobro uz dres. Bilo je odlučeno da nosimo naše crno. Bio sam u situaciji da nabavim masku od karbon-fibera, koja je zapravo lakša od one koju sam nosio na treninzima. Pojavila se u posljednjem trenutku i uzeo sam je", rekao je Lebron.


Lebron Džejms, Karmelo Entoni Foto: Beta/AP/Alan Diaz

Niksi su šutirali 4/23 za tri poena.

Najgore se snašao mladi Tim Hardvej Džunior, sin legendarnog plejmejkera Majamija, Tima Hardveja. Igrajući prvi put u gradu u kom je rođen i u kom je njegov ćale stvarao franšizu koja je od 2006. do danas uzela tri titule, Džunior je podlegao pritisku. Promašio je prvih sedam trojki na utakmici i završio sa 2/15 iz igre.

REZULTATI:

Indijana - Milvoki 101:96
/Hibert 24, 12 sk - Najt 23/

Toronto - Vašington 129:134, 106:106
/Derozen 34 - Gortat 31, 12/

Majami - Njujork 108:82
/Džejms 31 - Entoni 29/

Denver - Bruklin 89:112
/Foj 15 - Pirs 18/
(MONDO:Foto: Beta/AP/Alan Diaz)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC