• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ABA Fajnal-for u Areni!

Fajnal-for ABA lige, na kojem se očekuje učešće Crvene zvezde i Partizana, po svemu sudeći biće odigran u "Kombank areni" u Beogradu.

Fajnal-for ABA lige, na kojem se očekuje učešće košarkaša Crvene zvezde i Partizana, biće održan u "Kombank areni", u Beogradu.

Za to vjerovatno postoji samo jedan uslov - da Crvena zvezda bude prva poslije 26 kola regionalnog takmičenja, jer bi se u suprotnom za organizaciju finalnog turnira vjerovatno pitala Cedevita ili možda neki treći tim koji bi završio sezonu kao prvi.

U ovom trenutku ne izgleda kao realno da to bude Partizan, mada je matematički to i dalje moguće.

Naime, "Arena Beograd" oglasila se u petak saopštenjem u kojem se kaže da je najavljena predstava putujuće senzacije "Cirque Eloize iD", koja je trebalo da bude održana 26. i 27. aprila u najvećoj dvorani na Balkanu, premještena u Sava Centar...

"...pošto se u navedenim terminima odigravaju finalne utakmice ABA lige i Arena želi da omogući njihovo održavanje u najvećoj dvorani u regionu", piše u saopštenju.
"Kombank Arena time oslobađa svoju dvoranu i stavlja je na raspolaganje najjačem regionalnom takmičenju ABA ligi u želji da sportska publika ne ostane uskraćena vrhunskog doživljaja".

ABA liga je već jednom, u saradnji sa Gradom Beogradom, organizovala Fajnal-for u Areni. Bilo je to 2009. godine, kada su se u polufinalu sastali Partizan - Crvena zvezda i Hemofarm - Cibona. U finalu, Partizan je pobijedio Cibonu.

Prošle sezone F4 turnir bio je održan u Laktašima, gdje je domaćin bila Igokea. Partizan je nadigrao organizatora u polufinalu, kao i Crvena zvezda ekipu Radničkog. U finalu, crno-bijeli su dobili "vječiti derbi" protiv crveno-bijelih.


Pet kola prije kraja, Crvena zvezda ima skor 17-4, Cedevita 16-5, Partizan i Cibona 14-7, Budućnost 13-8, a Igokea 12-9. Finalisti Fajnal-fora igraće u Evroligi dogodine, što je prošle sezone bio slučaj sa Partizanom i Crvenom zvezdom.
(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC