• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda zbog novčića plaća 10.000 evra

Kovanice koje su 1,6 sekundi prije kraja utakmice Crvena zvezda - Nižnji doletjele sa tribina ka klupi gostiju koštaće beogradski klub 10.000 evra!

KK Crvena zvezda Telekom ponovo se našla na meti disciplinaca zbog neodgovornih pojedinaca sa tribina.

Nakon upozorenja zbog ponašanja navijača protiv Lokomotive Kubanj i novčanih kazni u zbirnom iznosu od 13.000 evra (Panatinaikos i Laboral Kuća), crveno-bijeli će morati da plate Evrokupu 10.000 evra!

"Na utakmici šestog kola L grupe Evrokupa sa ekipom Nižnji Novgorod sudijska trojka je u zapisnik poslije meča unijela prijavu zbog ubacivanja tvrdih predmeta na teren samo 1,6 sekundi prije kraja meča. Disciplinski sudija Evrokupa je za ubacivanje nekoliko novčića u blizini klupe ruskog tima odredio visoku novčanu kaznu kojom je Crvena zvezda Telekom sankcionisana sa čak 10.000 evra", saopštio je klub u petak, uz obrazloženje visine kazne.

"Ovako oštra kazna posljedica je prije svega činjenice da je Zvezda u ovoj sezoni već tri puta bila sankcionisana zbog sličnih incidenata. Otežavajuća okolnost za crveno-bijele bio je i podatak da je klub i prošle sezone bio kažnjavan u iznosu od čak 34.500 evra".

Crveno-bijeli su saopštili da je neodgovornim ponašanjem nanesena velika šteta klubu i dodatno otežan njegov položaj pred nastavak takmičenja u Evrokupu.

S obzirom na činjenicu da je Zvezda već tri puta novčano kažnjavana postoji realna opasnost, ukoliko se neki slični incident ponovi, da bi crveno-bijeli mogli da budu kažnjeni igranjem pred praznim tribinama.

"Iz tog razloga KK Crvena zvezda upućuje još jedan apel da na duelu sa litvanskim timom koji je na programu 5. marta u dvorani Pionir od 19 sati i 30 minuta sve protekne u najboljem redu, u fer i korektnom navijanju, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren. U suprotnom, svaki i najmanji incident mogao bi da ima nesagledive posljedice za Crvenu zvezdu".

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC