• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maršal raskinuo ugovor!? Radonjić: Ne dolazi!

Turski mediji objavili u subotu da je Amerikanac raskinuo ugovor sa turskom Aliagom. Trener Crvene zvezde Telekom demantovao njegov dolazak u klub.

MONDO je prethodnih dana iz više izvora saznao da su male šanse da Crvena zvezda Telekom dovede pojačanje do isteka roka za licenciranje novajlija za ABA ligu. Ipak, u subotu je u Turskoj nagovješteno suprotno.

Novi košarkaš bi ipak mogao da bude predstavljen sljedeće nedelje na Malom Kalemegdanu?!

Prema pisanju nekoliko inostranih portala, Šon Maršal, koji je dovođen u vezu sa crveno-bijelima, raskinuo je u subotu saradnju sa Aliagom i postigao načelan dogovor sa Zvezdom.

"Maršal se dogovorio sa Crvenom zvezdom i zbog toga je u subotu napustio ekipu", piše basketmerkezi.com.

Iste večeri, crveno-bijeli su u Smederevu i definitivno izborili učešće na ABA Fajnal foru, pobjedom nad Mega Vizurom. Nakon utakmice, trener Dejan Radonjić upitan je za mogućnost da Maršal pojača njegovu ekipu.

"Nema nikakvih šansi za dolazak Maršala. Bili smo aktivni u traženju novog igrača, bili smo u poziciji da i nekoliko puta da dođemo do kvalitetnih rješenja, ali nismo uspjeli. Neki su imali privatne probleme, neki su imali zabranu od svojih klubova, a neki nisu htjeli da dođu. Treba sačekati naredni period, ne bih želio da se bavim prognozama", nedvosmisleno je podvukao Dejan Radonjić.

Maršal je ove sezone postizao 20,5 poena po meču, uz 5,1 skok. Predsjednik Aliage nedavno mu je odobrio odlazak iz kluba suočenog sa finansijskim problemima, ali je naknadno odbio da mu izda ispisnicu.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC