• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Za važne bodove bez Bogdana

Košarkaši Partizana narednog rivala, Radnički iz Kragujevca, dočekuju bez jednog od najboljih igrača.

Košarkašima Partizana je u finišu regularnog dijela ABA lige svaka utakmica "biti il' ne biti", a narednog rivala, Radnički iz Kragujevca, dočekuju bez jednog od najboljih igrača.

Posljednji minut evroligaške utakmice u Madridu donio je navijačima Partizanu strijepnju i strah da su možda ostali bez još jednog vrlo bitnog igrača na duži period.

Bolni izraz lica Bogdana Bogdanovića, poslije proklizavanja pred sam kraj meča, nije slutio na dobro. Ali, sreća u nesreći je da talentovani košarkaš neće dugo odsustvovati sa terena.

Ipak, Bogdanović u ponedjeljak neće biti u prilici da pomogne saigračima u vrlo važnom odmjeravanju snaga sa Radničkim iz Kragujevca u ABA ligi. Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević potvrdio je da će Bogdanović propustiti derbi meč 22. kola Jadranske lige.

"Bogdanović neće igrati protiv Radničkog. Radi se o lakšoj povredi pripoja i ima bol koji onemogućava normalnu igru", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Trener "parnog valjka" dodao je da očekuje veliku podršku navijača u predstojećem meču.

"Ne moram posebno da naglašavam kolika je važnost ove utakmice, svaki kiks značilo bi udaljavanje od fajnal-fora, a zna se šta on sve nosi. Radnički je nezgodan tim, trener Miroslav Nikolić je prenio svoj stil igre na ekipu. Dobro šutiraju, čak i centri se izvlače i pokušavaju za tri poena. Oni su nepredvidiv tim i dolaze rasterećeni u Beograd. Situacija zahtijeva veliku motivaciju i koncentraciju", upozorio je Vujošević.

Trofejni trener istakao je da ekipa polako podiže formu poslije velikog broja povreda koje su ove sezone zadesile crno-bijele.

Utakmica Partizan - Radnički na programu je sutra od 20.45 sati u hali Pionir.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC