• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Roman ne da titulu" - ne može!

Navijač Partizana poslije utakmice protiv Radničkog pokušao da uključi generalnog menadžera ABA lige u prepucavanje sa pristalicama Crvene zvezde.

Nije lako Romanu Liscu!

Njegov boravak u Beogradu i posjetu utakmici 22. kola Partizan - Radnički (82:70), iskoristili su treneri oba tima da mu se požale na pitanja vezana za arbitre, a raznorazne želje imali su i navijači crno-bijelih.

Pošto se jedan gospodin nakon meča slikao "za uspomenu" sa direktorom ABA lige, drugom je palo na pamet da Lisca takođe zamoli za zajedničku fotografiju, s tim da mu je prišao sa A4 papirom na kome je pisalo "Roman ne da titulu!"

Trebalo je da to bude još jedan nastavak aktuelnog internet i uličnog nadmudrivanja Delija i Grobara, gdje prvi "čekaju titulu", a drugi je "ne daju".

Učešće neutralnog, ali uticajnog Slovenca u toj kampanji, donijelo bi Grobarima veliki poen, međutim, Lisac je koji sekund prije nego što će "okinuti" kamera mobilnog telefona pogledao šta piše na papiru i (mada se stekao utisak da nije precizno upućen u događaje) naslutio da se radi o nečemu što bi njegovom i imidžu ABA lige moglo da nanese štetu.

Uz osmijeh je okrenuo leđa i nije dozvolio da ga navijači naknadno obrlate "naivnim" objašnjenjima, u stilu "Ma, neće se vidjeti to što piše"...

(Ivan Bogunović - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC