• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čudesno veče kralja Džejmsa!

Lebron Džejms ponovo je ušao u istoriju NBA lige. Čudesni lider Majami Hita ubacio 61 poen za 33 minuta provedenih na parketu!

Džejms je predvodio Majami do osme uzastopne pobjede i upisao rekord karijere. Hit je pobijedio sa 124:107. Njegov dosadašnji rekord je bio 56 poena na meču.

Džejms je ubacio 22 od 33 šuta iz igre, uključujući svojih prvih osam ispaljenih trojki!

"Onaj gore mi je podario neke nevjerovatne mogućnosti u igranju ove divne igre i ja samo pokušavam da ih iskoristim svake večeri", rekao je Lebron poslije meča.

Uživajte:

VIDEO

U derbiju večeri sastali su se Bruklin i Čikago, a pobjedu je zabilježila domaća ekipa. Bruklin je do pobjede predvodio Deron Vilijams sa 20 poena uz šest asistencija, dok je Džo Džonson ubacio poen manje.

Mirza Teletović odigrao je jednu od najlošijih partija otkako nastupa u NBA ligi. Reprezentativac BiH za nešto više od 14 minuta provedenih na terenu, promašio je svih deset šuteva (0/5 za dva, 0/5 za tri)! Meč je završio bez poena, uz četiri skoka.

U ekipi Čikaga Di Džej Ougustin bio je najefikasniji sa 16 poena, dok je "dabl-dabl" učinak od 10 poena i 13 skokova imao Karlos Buzer.

Uzbudljiv meč odigrali su Portland i Los Anđeles Lejkersi, u kom je ekipa iz grada anđela zabilježila pobjedu od 107:106.

Trijumf Lejkersima donio je sedam sekundi prije kraja meča Vesli Džonson.

Međutim, Lejkerse je do pobjede predvodio Pau Gasol sa 22 poena i devet skokova, dok je poen manje zabližjeio Džudi Miks.

U ekipi Portlanda najefikasniji bio je Lamarkus Oldridž sa 21 poenom, dok je jedan manje imao Damijen Lilard.

U preostalim mečevima igranim sinoć, Memfis je sa 110:104 savladao Vašington, dok je Detroit savladao Njujork sa 96:85, Sakramento je sa 96:89 bio bolji od Nju Orleansa, a Minesota je sa 132:128 trijumfovala nad Denverom.

(MONDO, Foto: AP Photo/J Pat Carter)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC