• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radenović ne igra protiv Ritasa

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić otkrio sa kojim problemima dočekuje prvi duel osmine finala Evrokupa protiv Lijetuvos Ritasa (srijeda, 19.30).

Crvena zvezda Telekom priprema se za prvi duel eliminacione faze Evrokupa sa zdravstvenim problemima nekoliko košarkaša.

Krilni centar Ivan Radenović već nekoliko nedjelja "vuče" povredu koljena i sigurno neće igrati. Nije nastupio ni u subotu protiv Mega Vizure, od kada sa ostatkom ekipe nije trenirao ni Tadija Dragićević.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić govorio je u utorak o situaciji u timu pred prvi duel osmine finala Evrokupa protiv Lijetuvos Ritasa (19.30).

"Ritas je ekipa sa kvalitetom, iskustvom i ogromnim potencijalom. Trenutno su u dobroj formi, u rezultatskom naletu, a mi smo u problemima. Radenović neće nastupiti, Tadija još nije trenirao i neće biti nimalo lako. Svi će morati da daju sve od sebe da dođemo do povoljnog rezultata", rekao je on.

Crvena zvezda Telekom i Lijetuvos Ritas odigrali su ove sezone dvije utakmice. U oba je pobjedu ostvarila beogradska ekipa. Ipak, Radonjić je još jednom upozorio da predstojeći mečevi ne mogu da se dovedu u vezu sa jesenjim okršajima.

"Ti, evroligaški mečevi, u ovom trenutku ne mogu biti reper za ono što nas očekuje i sutra i sljedeće nedjelje", dodao je on.

Prema Radonjićevim riječima, Zvezda će u srijedu biti skoncentrisana samo na pobjedu, ne na konačan rezultat i "napad" na veliku razliku.

"U ovom trenutku razmišljamo samo o igri i tome kako da ona bude na visokom nivou. Hoćemo da pobijedimo i ne razmišljamo ni o čemu drugom. Nemamo prostora za to".

"Jasno je koliki je napadački kapacitet Ritasa. Moraćemo da budemo defanzivno na visini zadatka, da im ne bismo dozvolili da iskoriste prilike".

Činjenica da će Lijetuvos u revanšu biti domaćin dodjeljuje litvanskom timu startnu prednost.

"Takmičarski, to što će biti domaćini ukazuje da oni imaju prednost, ali mi ćemo pokušati da odigramo dobro meč, iako nećemo biti kompletni. Nadam se da ćemo u što boljim okolnostima dočekati revanš. Ta prednost koju imaju možda nije toliko značajna".

(Mladen Šolak - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC