• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Sad svi računaju da će nas dobiti

Duško Vujošević želi pobjedu nad Bajernom, koja bi bila dokaz konkurentnosti crno-bijelih u Top 16 grupi. Veće šanse da Bogdanović ne igra.

Trener Partizana izjavio je da je njegova ekipa, u dosadašnjem toku druge faze Evrolige, osvojila manje bodova nego što je očekivala.

Zato protiv Bajerna u četvrtak od 20.45 časova želi da zaustavi negativan trend.

"Da smo imali Dragana Milosavljevića, neke utakmice koje smo izgubili bismo vjerovatno dobili. Ovako, u situaciji u kojoj smo, svi računaju da će protiv nas doći do bodova. Zato želimo da pobjedom nad Bajernom dokažemo da smo ravnopravan učesnik Top 16", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u Kombank areni.

Crno-bijeli su u dosadašnjih osam kola slavili jednu pobjedu, a Bajern četiri. Tim Svetislava Pešića u trci za četvrto mjesto sa Lokomotivom Kubanj i Galatasarajem, ima minimalnu prednost.

"Znate da je Bajern ozbiljna firma, dobar fudbalski klub, koji je sa ozbiljnim intencijama krenuo u košarku. Doveli su Pešića, koji je jedan od najboljih trenera svih vremena. On pravi ozbiljnu ekipu, one karakteristike koje ima kao trener prenio je na tim - trčanje, red, rad i disciplinu", dodao je Vujošević.

On je ponovio stav o nastupu Bogdana Bogdanovića, iznesen u ponedjeljak uveče, nakon meča ABA lige protiv Radničkog.

"Odsustvo Bogdanovića za nas je sigurno veliki hendikep. Još nije izvjesno da li će on biti u timu, ali veće su šanse da ne bude".

Partizan je prethodnu utakmicu u Areni, protiv Galatasaraja, odigrao pred manjim brojem gledalaca nego inače. Na tribinama se tada našlo oko 13.000 ljudi - čak 8.000 manje nego na startu Top 16 faze protiv Reala..

"Pozivam publiku da bude uz nas u teškim vremenima, kada se vidi ko je prijatelj. Dođite, ne da bismo pobijedili, nego da budete tu, da pomognete prisustvom. Da nema te ljubavi, ništa ne bi imalo nikakvog smisla", istakao je Duško Vujošević.

Krilni centar Đorđe Gagić obećao je da će se ekipa potruditi da ponovi igru iz prvog poluvremena utakmice u Minhenu, kada je dobila sa osam poena razlike i kasnije tu prednost povećala na "plus 12".

Ipak, Bajern je preokrenuo rezultat na 71:65.

"To je dobra ekipa, sa dobrim trenerom. Imali smo otvorenu utakmicu u Minhenu, pokušaćemo da ponovimo tu igru i pred našom publikom. Spremni smo", rekao je Gagić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC